Buzz

Μη λέτε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι «ενωτικός»: απόδειξη η σύμπραξη των late night hosts

στα 10

Οσο ο Πρόεδρος Τραμπ επιτίθεται στα media, τους δημοσιογράφους, τα "fake news" και τους "ατάλαντους" κωμικούς της νυχτερινής αμερικανικής τηλεόρασης για την κριτική που δέχεται, τόσο καταφέρνει να ενώνει την αντιπολίτευση σε κοινό μέτωπο. Δείτε το βίντεο.

Μη λέτε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι «ενωτικός»: απόδειξη η σύμπραξη των late night hosts

Δεν ξέρουμε πόση ζημιά έκανε η αποχώρηση της Αμερικής από τον οργανισμό Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών. Υποπτευόμαστε μεγάλη. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς πέτυχε η ποζάτη επίσκεψή του στην Κορέα. Διαβάζουμε ότι τίποτα. Γνωρίζουμε πολύ καλά την ωστική δύναμη που έχει η μεταναστευτική του πολιτική (η οποία, δυστυχώς, χθες κατοχυρώθηκε με απόφαση του Αρειου Πάγου) στον κοινωνικό ιστό, όχι μόνο της Αμερικής, αλλά του πλανήτη.

Διαβάστε ακόμα: «Προκαλείς πόνο και διχασμό»: Ο Ντέιβιντ Λιντς ξεκαθαρίζει τη στάση του απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ

Παρακολουθούμε μουδιασμένοι πώς ένας αδιάλλακτος, αλαζόνας, συμπλεγματικός, οπορτουνιστής, διχαστικός Πρόεδρος συνεχίζει να μάς εκπλήσσει χαράζοντας μία πορεία που μας πηγαίνει πίσω κι όχι μπροστά σε θέματα ισότητας, ανεξιθρησκείας, δικαιοσύνης.

Οπότε είναι πολύ περίεργο να διαβάζουμε επικεφαλίδες "ο Ντόναλντ Τραμπ ενώνει". Να ανοίγουμε το άρθρο και να γελάμε, ανακουφιστικά (τουλάχιστον).

Μετά τις ξεχωριστές επιθέσεις που έχει κάνει στους late night hosts των αμερικανικών κωμικών μεταμεσονύχτιων talk shows, οι Κόναν Ο' Μπράιαν και Τζίμι Φάλον δέχθηκαν την πρόσκληση του Στίβεν Κολμπέρ για ένα κοινό μονόλογο. Ενα βίντεο που προβλήθηκε χθες και τους θέλει και τους τρεις να βάζουν τον ανταγωνισμό για τις τηλεθεάσεις στο πλάι και να ενώνουν τη φωνή και το χιούμορ τους ενάντια σ' έναν Πρόεδρο που έχει βαλθεί να αποκαθηλώσει κάθε έννοια ελεύθερου λόγου.

Δείτε το βίντεο.

.

Διαβάστε περισσότερα: