Buzz

«Αυτός ο τύπος έχει αμαυρώσει την προεδρία»: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν μπορεί με τίποτα να συγχωρέσει τον Ντόναλντ Τραμπ

στα 10

Με αφορμή την πρόθεση του Τραμπ να περικόψει τις επιχορηγήσεις σε καλλιτεχνικά προγράμματα, ο Ντε Νίρο καταφέρθηκε για άλλη μια φορά εναντίον του Αμερικανού προέδρου.

«Αυτός ο τύπος έχει αμαυρώσει την προεδρία»: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν μπορεί με τίποτα να συγχωρέσει τον Ντόναλντ Τραμπ

Σε αυτό το σημείο, έχει γίνει πλέον μάλλον αρκετά σαφές ότι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν συμπαθεί και πολύ τον Ντόναλντ Τραμπ. Αφού επιδόθηκε σε μια σειρά βαριών χαρακτηρισμών απέναντι στο πρόσωπό του, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι πολύ θα ήθελε να του ρίξει γροθιά, και υποστήριξε τη Μέριλ Στριπ στην κόντρα της με τον Αμερικανό πρόεδρο, ο ηθοποιός ξεσπάθωσε ξανά εναντίον του Τραμπ, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Good Day New York», όπου εμφανίστηκε για να προωθήσει το επερχόμενο Φεστιβάλ της Τραϊμπέκα, του οποίου είναι ένας εκ των ιδρυτών.

Διαβάστε ακόμη: «Η αλήθεια κρέμεται από μια λεπτή κλωστή»: Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ γράφει για το Watergate του Ντόναλντ Τραμπ

Συγκεκριμένα, ο Ντε Νίρο ρωτήθηκε σχετικά με την πρόσφατη πρόταση του Τραμπ για διακοπή των χρηματοδοτήσεων σε καλλιτεχνικά προγράμματα σε όλη τη χώρα. «Δεν μπορώ να το διατυπώσω αρκετά καλά πέρα από το να πω ότι είναι γελοίο. Είναι βλακώδες. Αυτός ο τύπος έχει αμαυρώσει την προεδρία. Εχει εξευτελίσει την προεδρία. Είναι απλά πέρα από σουρεαλιστικό το τι έχει κάνει αυτός ο τύπος».

Και παρότι ορκίστηκε ότι δεν πρόκειται να ασκήσει σωματική βία εναντίον του, όπως είχε δηλώσει παλαιότερα, επέμεινε σε οτιδήποτε άλλο έχει πει μέχρι τώρα: «Είναι κοπρόσκυλο. Κάθε λέξη που είχα πει τότε, την εννοώ σήμερα. Δεν έχει αλλάξει».

Αν θέλετε να τα ακούσετε από τον ίδιο τον Ντε Νίρο, δεν έχετε παρά να δείτε το βίντεο παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη