Buzz

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κι ο Αλ Πατσίνο ξαναβλέπουν το «Heat»

στα 10

Κι ο Κρίστοφερ Νόλαν μιλά μαζί τους και με τον Μάικλ Μαν, για την ταινία.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κι ο Αλ Πατσίνο ξαναβλέπουν το «Heat»

Πέρασαν ήδη είκοσι χρόνια από την πρώτη φορά που δυο από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά, συναντήθηκαν στην ίδια σκηνή, που έγινε κλασσική από την πρώτη στιγμή που την είδαμε και που ακόμη και σήμερα, κρατά αμείωτη την έντασή της.

Το «Heat» του Μάικλ Μαν, βασίζεται εν μέρει στην αληθινή ιστορία ενός αστυνομικού και της εμμονής του να συλλάβει έναν ιδιοφυή ληστή και είναι ένα από εκείνα τα νεο-νουάρ των οποίων ο μύθος μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο.


Δείτε ακόμη: Ο Μάικλ Μαν ετοιμάζει το πρίκουελ του «Heat». Σε βιβλίο

Ετσι, δεν αποτελεί έκπληξη ότι η επετειακή προβολή που οργανώνει η Αμερικάνικη Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών στις 7 Σεπτεμβρίου στο Λος Αντζελες, με μια αποκατεστημένη σε 4Κ κόπια της ταινίας είναι ήδη sold out εδώ και καιρό, πόσο μάλλον αφού οι δυο πρωταγωνιστές αλλά κι ο σκηνοθέτης θα είναι εκεί για να αφηγηθούν ιστορίες από τα γυρίσματα και να απαντήσουν σε ερωτήσεις του Κρίστοφερ Νόλαν που θα συντονίσει την συζήτηση.

Διαβάστε ακόμη: Το «The Irishman» του Σκορσέζε με Ντε Νίρο - Πατσίνο - Πέσι γίνεται πραγματικότητα

Κρίμα που δεν θα μπορέσουμε να είμαστε εκεί, ελπίζουμε όμως να δούμε την κουβέντα που θα ακολουθήσει της προβολής να ανεβαίνει στη συνέχεια στην σελίδα της Ακαδημίας. Προς το παρόν, βλέπουμε μια ακόμη φορά μια από τις καλύτερες σκηνές της ταινίας.


Δείτε ακόμη: