Buzz

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο γράφει ένα γράμμα στη Μέριλ Στριπ

στα 10

Υποστηρίζοντάς την απέναντι στην επίθεση που δέχτηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ για τον λόγο της στις Χρυσές Σφαίρες.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο γράφει ένα γράμμα στη Μέριλ Στριπ

Η στιγμή που η Μέριλ Στριπ ανέβηκε στην σκηνή για να παραλάβει το τιμητικό της βραβείο στις Χρυσές Σφαίρες είναι ήδη μια ιστορική στιγμή όχι μόνο στην ιστορία των βραβείων, ή του Χόλιγουντ, μα της ίδιας της Αμερικής. O λόγος της, βαθιά πολιτικός και απόλυτα εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, χειροκροτήθηκε πολύ και συζητήθηκε ακόμη περισσότερο, προξενώντας την οργή του ίδιου του Τραμπ που την χαρακτήρισε «υπερεκτιμημένη» ηθοποιό -δείχνοντας πόσο μακριά βρίσκεται από την πραγματικότητα.

Δείτε ακόμη: Ο Ντόναλντ Τραμπ δίνει στο twitter την κριτική του για κάθε ταινία της Μέριλ Στριπ

Κι αν η καλλιτεχνική κοινότητα των Η.Π.Α. στάθηκε στο πλευρό της με αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης, η αντίδραση του Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει μια λίγο μεγαλύτερη βαρύτητα. Ο σπουδαίος ηθοποιός δεν έχει κρύψει την αντιπάθειά του για τον επόμενο Πρόεδρο της Αμερικής (θυμάστε που ήθελε να του ρίξει γροθιά) έγραψε ένα γράμμα στην Μέριλ, το οποίο λέει τα εξής:

Μέριλ,

Οσα είπες ήταν σπουδαία. Και χρειαζόταν να ειπωθούν. Νιώθω τεράστιο σεβασμό γι αυτό που έκανες και για το ότι το έκανες όσο ο κόσμος δόξαζε τα όσα έχεις καταφέρει. Μοιράζομαι τα αισθήματα σου για τους αλήτες και τους νταήδες. Φτάνει ως εδώ.

Εσύ με την χάρη και την ευφυΐα σου, έχεις μια δυνατή φωνή –μια φωνή που εμπνέει κι άλλους να μιλήσουν με τον τρόπο που πρέπει ώστε να ακουστούν. Είναι πολύ σημαντικό να μιλήσουμε ΟΛΟΙ.

Σε αγαπάμε.

Μπομπ.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: