Φεστιβάλ / Βραβεία

Αυτό που ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε την Μέριλ Στριπ «υπερεκτιμημένη» ηθοποιό

στα 10

Η Μέριλ Στριπ επιτέθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ και αυτός δεν άφησε την ευκαιρία να παέι χαμένη.

Αυτό που ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε την Μέριλ Στριπ «υπερεκτιμημένη» ηθοποιό

«Η Μέριλ Στριπ, μια από τις πιο υπερεκτιμημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, δεν με γνωρίζει αλλά μου επιτέθηκε χθες το βράδυ στις Χρυσές Σφαίρες. Είναι ένα δουλικό της Χίλαρι που έχασε για τα καλά. Για 100η φορά, δεν "κορόιδεψα" ποτέ έναν ανάπηρο ρεπόρτερ (δεν θα το έκανα ποτέ αυτό) αλλά απλά του έδειξα τι σημαίνει να "πέφτεις στα γόνατα" όταν άλλαξε τελείως μια ιστορία 16 χρόνων που είχε γράψει για να με κάνει να φανώ κακός. Απλά ακόμη περισσότερα ανειλικρινή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.»

Με αυτά τα λόγια απάντησε ο Ντόναλντ Τραμπ στην κατά μέτωπο επίθεση που του εξαπόλυσε η Μέριλ Στριπ κατά τη διάρκεια της 74ης Απονομής των Χρυσών Σφαιρών, παραλαμβάνοντας το τιμητικό βραβείο Σεσίλ Μπ. ΝτεΜιλ για το σύνολο της καριέρας της.

Δείτε κι εσείς: Χρυσές Σφαίρες 2017: Βλέπουμε ξανά και ξανά τον ευχαριστήριο λόγο της Μέριλ Στριπ

Donald Trump Tweet Meryl Streep

Νωρίτερα, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε αναφερθεί στο γεγονός σε συνέντευξή του στους New York Times. «Είναι αναμενόμενο να με αναφέρουν οι δημοκρατικοί», δήλωσε και αναφέρθηκε ξανά στο γεγονός με τον ανάπηρο ρεπόρτερο Σερζ Φ. Κοβαλέσκι που κορόιδεψε δημόσια κατά την προεκλογική περίοδο.

«Το ένστικτο της κοροϊδίας, όταν εκφράζεται από κάποιον στη δημόσια σφαίρα, από κάποιον ισχυρό, αφορά τις ζωές όλων, γιατί δίνει την άδεια σε άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο», είπε στο λόγο της στις Χρυσές Σφαίρες η Μέριλ Στριπ.

«Δεν κορόιδεψα κανέναν», δήλωσε στους New York Times o Τραμπ. Αμφισβήτησα έναν ρεπόρτερ που ήταν νευρικός επειδή είχε αλλάξει την ιστορία του. Ο κόσμος λέει συνέχεια πως είχα πρόθεση να κοροϊδέψω την αναπηρία του ρεπόρτερ, σαν να μπορεί η Μέριλ Στριπ ή άλλοι να διαβάσουν το μυαλό μου. Δεν έκανα κάτι τέτοιο», ξεκαθάρισε ο Τραμπ, ο οποίος αναφέρθηκε και στην ορκομωσία του που πλησιάζε σε λιγότερο από μία εβδομάδα και στην οποία έχουν αρνηθεί να παραστούν πολλοί από τους σταρ της βιομηχανίας.

«Θα έχουμε απίστευτη - σχεδόν θα γραφτεί στα χρονικά - προσέλευση για την ορκομωσία και θα βρίσκονται εκεί πολλοί σταρ του σινεμά και της σόου μπιζ. Ολες οι μπουτίκ στην Γουάσινγκτον έχουν ξεπουλήσει. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις ωραίο φόρεμα πλέον για την ορκομωσία.»

Meryl Streep Golden Globes 607

Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Διαβάστε και δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν στην 74η Απονομή των Χρυσών Σφαιρών - από τις πρώτες αφίξεις στο κόκκινο χαλί μέχρι και το τελευταιο βραβείο της βραδιάς