Φεστιβάλ / Βραβεία

Χρυσές Σφαίρες 2017: Το μουσικό νούμερο του Τζίμι Φάλον, ένα μικρό αριστούργημα

στα 10

Διασκευάζοντας το «La La Land», ο Τζίμι Φάλον άνοιξε την 74η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών μ' ένα απίθανο νούμερο που έφερε κοντά τη Νικόλ Κίντμαν, την Εϊμι Άνταμς, τους Stormtroopers, την Μπαρμπ του «Stranger Things»... Και τον ίδιο, εξαιρετικά κοντά στον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ! Δείτε το εδώ.

Χρυσές Σφαίρες 2017: Το μουσικό νούμερο του Τζίμι Φάλον, ένα μικρό αριστούργημα

Διαβάστε και δείτε αναλυτικά όλα όσα συνέβησαν στην 74η Τελετή Απονομής των Χρυσών Σφαιρών εδώ. Βραβεία, βίντεο, εμφανίσεις, ευχαριστήριοι λόγοι.

Πόσο έξυπνο, πόσο όμορφο, με πόση άνεση οι σταρ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού δέχονται να συμμετάσχουν σε κάτι τέτοιο με κέφι και χιούμορ. Ανοίγοντας τη λαμπερή βραδιά της 74ης Τελετής Απονομής των Χρυσών Σφαιρών, ο οικοδεσπότης Τζίμι Φάλον έζησε για λίγο στη «La La Land»... αλλιώς. Στο δικό του μουσικοχορευτικό νούμερο, εμπνευσμένο από τα ωραιότερα της ταινίας, η Νικόλ Κίντμαν τραγουδά και χορεύει, η Εϊμι Ανταμς υποστηρίζεται από μυστηριώδεις άντρες με πορτοκαλί φόρμες, η Eleven και τ' αγόρια του «Stranger Things» ραπάρουν, η Μπαρμπ, ναι, είναι ζωντανή και χορεύει στην πισίνα, ο Ράιαν Ρέινολντς φλερτάρει με τον Τζίμι Φάλον / Ράιαν Γκόσλινγκ κι ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ τον ανεβάζει, με μια αόρατη σκάλα, ως τ' αστέρια. Ο,τι πιο όμορφο θα δείτε σήμερα. Πατήστε play στο βίντεο παρακάτω.

Διαβάστε ακόμη: Χρυσές Σφαίρες 2017: H λαμπερή τελετή με τον τρόπο του Flix

Διαβάστε ακόμη: