Buzz

Ο Ντόναλντ Τραμπ δίνει στο twitter την κριτική του για κάθε ταινία της Μέριλ Στριπ

στα 10

Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε την Μέριλ Στριπ «υπερεκτιμημένη» ηθοποιό. Με 11 tweets δίνει τις κριτικές του για μερικές από τις εμβληματικότερες ταινίες της ηθοποιού, στηρίζοντας τη δήλωσή του. Διαβάστε αναλυτικά...

Ο Ντόναλντ Τραμπ δίνει στο twitter την κριτική του για κάθε ταινία της Μέριλ Στριπ

Μέσω twitter απάντησε ο Ντόναλντ Τραμπ στην κατά μέτωπο επίθεση που του εξαπόλυσε η Μέριλ Στριπ κατά τη διάρκεια της 74ης Απονομής των Χρυσών Σφαιρών, παραλαμβάνοντας το τιμητικό βραβείο Σεσίλ Μπ. ΝτεΜιλ για το σύνολο της καριέρας της.

Δείτε κι εσείς: Χρυσές Σφαίρες 2017: Βλέπουμε ξανά και ξανά τον ευχαριστήριο λόγο της Μέριλ Στριπ

«Η Μέριλ Στριπ, μια από τις πιο υπερεκτιμημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, δεν με γνωρίζει αλλά μου επιτέθηκε χθες το βράδυ στις Χρυσές Σφαίρες. Είναι ένα δουλικό της Χίλαρι που έχασε για τα καλά. Για 100η φορά, δεν "κορόιδεψα" ποτέ έναν ανάπηρο ρεπόρτερ (δεν θα το έκανα ποτέ αυτό) αλλά απλά του έδειξα τι σημαίνει να "πέφτεις στα γόνατα" όταν άλλαξε τελείως μια ιστορία 16 χρόνων που είχε γράψει για να με κάνει να φανώ κακός. Απλά ακόμη περισσότερα ανειλικρινή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.»

Η δήλωσή του δεν έμεινε αναπάντητη από την καλλιτεχνική κοινότητα του Χόλιγουντ. «Δεν υποτίθεται ότι η δουλειά σου είναι να κυβερνάς τη χώρα;», ρώτησε ο Τζορτζ Κλούνεϊ ρητορικά τον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ αρκετοί ακόμα σχολίασαν τον χαρακτηρισμό «υπερεκτιμημένη».

Εκείνοι όμως που έκαναν πάρτι με τη δήλωσή του ήταν οι οικοδεσπότες της late night television. Οι κωμικοί σχολιαστές της πολιτικής επικαιρότητας, που πολλές φορές κάνουν πολύ καλύτερη κι εύστοχη κριτική από τους ίδιους τους δημοσιογράφους.

Ο σατιρικός τρόπος που επέλεξε, για παράδειγμα, η Σαμάνθα Μπι (του «Full Frontal») για να διακωμωδήσει τον Τραμπ είναι εξαιρετικός και ξεκαρδιστικός. Η ομάδα της κατασκεύασε ψεύτικα tweets του Τραμπ να κάνει μίνι κριτικές για μερικές εμβληματικές ταινίες της Στριπ, υποστηρίζοντας το «υπερεκτιμημένη».

Απολαύστε τα:

Trump Mery tweet 607 1

Trump Mery tweet 607 2

Trump Mery tweet 607 3

Trump Mery tweet 607 4

Trump Mery tweet 607 5

Trump Mery tweet 607 6

Trump Mery tweet 607 7

Trump Mery tweet 607 8

Trump Mery tweet 607 9

Trump Mery tweet 607 10

Trump Mery tweet 607 11

Διαβάστε περισσότερα:

Διαβάστε και δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν στην 74η Απονομή των Χρυσών Σφαιρών - από τις πρώτες αφίξεις στο κόκκινο χαλί μέχρι και το τελευταιο βραβείο της βραδιάς