Buzz

«Πρέπει να σιγουρέψουμε ότι αυτός ο τύπος δεν θα γίνει Πρόεδρος»: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο επιμένει κατά του Ντόναλντ Τραμπ

στα 10

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο όχι μόνο θέλει να δείρει τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά θα κάνει τα πάντα για να μη βγει Πρόεδρος.

«Πρέπει να σιγουρέψουμε ότι αυτός ο τύπος δεν θα γίνει Πρόεδρος»: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο επιμένει κατά του Ντόναλντ Τραμπ

Η αλληλουχία των γεγονότων έχει ως εξής.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, έξαλλος με τη στρωμένη από σεξιστικά, ρατσιστικά, ομοφοβικά και πολλά άλλα αρνητικά - ικά επιχειρήματα πορεία του Τραμπ προς τις εκλογές, εξέφρασε την οργή του σε ένα βίντεο που μέσες άκρες δήλωσε πως θα ήθελε να δείρει τον Ντοναλντ Τραμπ.

Δείτε εδώ το βίντεο με τον έξαλλο Ρόμπερτ Ντε Νίρο που έγινε viral

Jon Voight Donald Trump

O Γιον Βόιτ - μόνιμος υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ εδώ και πολύ καιρό από την αρχή της προεκλογικής του καμπάνιας - επιτέθηκε κατά του Ρόμπερτ Ντε Νίρο για το ξέσπασμά του, χαρακτηρίζοντάς το «άσχημο».

Διαβάστε εδώ αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Γιον Βόιτ υπέρ του Τραμπ και κατά του Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Ο Ντε Νίρο απάντησε κι αυτός με τη σειρά του στα σχόλια του Γιον Βόιτ: «Ο Βόιτ είναι καλός τύπος, αλλά έχει ψευδαισθήσεις. Το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων έχει εκλογικεύσει την περίπτωση του Τραμπ, ότι είναι λογικός, ότι αυτός ο τύπος πρέπει να είναι Πρόεδρος. Είναι απαίσιο, είναι αυτοκαταστροφικό και για τους ίδιους.»

Επίσης προέτρεψε τους Αμερικάνους να ψηφίσουν: «Πρέπει να ψηφίσουν, οφείλουν να ψηφίσουν. Είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε, η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Ολοι πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση και να σιγουρέψουμε πως αυτός ο τύπος δεν θα βγει Πρόεδρος. Ας μην νικήσουμε στο όριο, αλλά ας σιγουρέψουμε πως αυτός ο τύπος θα καταστραφεί... γιατί εκπροσωπεί τόσα πολλά τρομερά πράγματα.»

Για την ιστορία, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Γιον Βόιτ είχαν μοιραστεί τη μεγάλη οθόνη στο «Heat» του Μάικλ Μαν.

Jon Voight De Niro

Διαβάστε ακόμη: