Buzz

Ο Αλεκ Μπόλντγουιν διαλύει τον Ντόναλντ Τραμπ (ξανά) χθες στο Saturday Night Live

στα 10

Το «Grab Their P*ssy» ηχητικό ντοκουμέντο που έχει κάψει τις τελευταίες ώρες τον Ντόναλντ Τραμπ, έγινε φυσικά σκετς στο χθεσινοβραδινό Saturday Night Live. Με έναν Αλεκ Μπόλντγουιν που είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Χωρίς λογοκρισία. Δείτε το.

Ο Αλεκ Μπόλντγουιν διαλύει τον Ντόναλντ Τραμπ (ξανά) χθες στο Saturday Night Live

Ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν πάντα ένας αγενής τραμπούκος, ένας άξεστος ρατσιστής, ένας απροκάλυπτος μισογύνης, ένας ηλίθιος δημαγωγός. Ολα όσα έχει πει σε αυτή την μακρά, επίπονη προεκλογική περίοδο (για τους Μεξικανούς, τους Ισλαμιστές, τους πρόσφυγες, τους ανάπηρους, τους αφροαμερικανούς), η bullying εφηβική στάση του απέναντι σε κρίσιμα θέματα εξωτερικής και εσωτερικής πολιτικής που απαιτούν ψυχραιμία, η ρητορική μίσους, η πασιφανής άγνοιά του, τα ψέματά του, η αλαζονεία της εξουσίας που ασκεί λόγω θέσης και πλούτου - όλα συνθέτουν έναν επικίνδυνο καραγκιόζη και προκαλούν βαθιά ντροπή στο σκεπτόμενο κομμάτι του αμερικανικού λαού.

Δείτε κι αυτό: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θέλει να δείρει τον Ντόναλντ Τραμπ!

Ενα ηχητικό ντοκουμέντο του 2005 (όταν ήταν 59 ετών) στο οποίο περιγράφει ακριβώς πώς αντιλαμβάνεται τις γυναίκες και τι πιστεύει ότι η δύναμή του του δίνει το δικαίωμα να τους κάνει, φαίνεται πώς ήταν το τελευταίο χτύπημα για την αμερικανική κοινή γνώμη. Εδώ και 48 ώρες το βίντεο παίζει αλογόκριτο στα αμερικανικά media, ο Τραμπ (για πρώτη φορά) απολογήθηκε (αν αυτό ονομάζεται απολογία) και ακόμα και Ρεπουμπλικανοί σύντροφοί του τον εγκαταλείπουν.

Alec Baldwin SNL Trump 607

Εχουμε διαβάσει πολλές αναλύσεις για το περιστατικό, η συζήτηση έχει φτάσει ακόμα και στο άλλο άκρο: Καλά, τόσο υποκριτές οι Αμερικανοί που σε αυτό κόλλησαν; Στο τι λένε οι άντρες μεταξύ τους για τις γυναίκες; Θα μπορούσαμε να απαντήσουμε (το σχόλιο του Τραμπ έχει να κάνει ελάχιστα με το σεξ και μία αθυρόστομη αντροκουβέντα και πολύ περισσότερο με το δικαίωμα να αρπάζει ό,τι θέλει - κυριολεκτικά να βάζει το χέρι του και να αρπάζει ό,τι θέλει) αλλά δε χρειάζεται.

Θυμηθείτε τι είχε γίνει πριν μία εβδομάδα: Να γιατί ο Αλεκ Μπόλντγουιν ως Ντόναλντ Τραμπ ήταν το χιτ της νέας σεζόν για το Saturday Night Live

Το έκανε ωραιότατα ο Αλεκ Μπόλντγουιν σε σκετς του χθεσινοβραδινού Saturday Night Live.

Πατήστε το play. Κωμωδία με κοχόνες.


Διαβάστε και δείτε περισσότερα: