Buzz

Να γιατί ο Αλεκ Μπόλντγουιν ως Ντόναλντ Τραμπ ήταν το χιτ της νέας σεζόν για το Saturday Night Live

στα 10

Το debate του Ντόναλντ Τραμπ με τη Χίλαρι Κλίντον ζωντάνεψε ξανά στην πρεμιέρα του «Saturday Night Live» που έσκισε από τηλεθέαση - και μάλλον δικαίως.

Να γιατί ο Αλεκ Μπόλντγουιν ως Ντόναλντ Τραμπ ήταν το χιτ της νέας σεζόν για το Saturday Night Live

Μετά από τόσες μεταμφιέσεις και τόσες ενσαρκώσεις του Ντόναλντ Τραμπ - από τον Τζόνι Ντεπ (!) μέχρι την εκπληκτική Μέριλ Στριπ - ο Αλεκ Μπόλντγουιν δεν αναμενόταν και με τόσο ενθουσιασμό όταν ανακοινώθηκε ότι θα ανοίξει το φετινό «Saturday Night Live» ως Ντόναλντ σε μια αναπαρασταση του προεδρικού debate - με Χίλαρι φυσικά την πρόσφατα βραβευμένη με Emmy γι' αυτόν ακριβώς το λόγο Κέιτ ΜακΚίνον.

Δείτε ακόμη: Ο Κερκ Ντάγκλας συγκρίνει τον Ντόναλντ Τραμπ με τον Χίτλερ σε μια σπαρακτική εξομολόγηση

Saturday Night Live Trump/Clinton

Κι όμως, ενώ το εκ νέου debate των δύο πολιτικών αντιπάλων είχε και τις στιγμές του αλλά κυρίως το αβίαστο γέλιο που σου κοβόταν όταν έβλεπες τον Ντόναλντ Τραμπ να κοιτάζει τη Χίλαρι Κλίντον με απαξίωση στην αυθεντική τηλεοπτική μονομαχία, δεν ήταν και το σπουδαιότερο πράγμα που είδαμε σε σχέση με τη μανία γύρω από τον Τραμπ.

Αυτό δεν απέτρεψε κανέναν από το να στείλει την 42η (!) πρεμιέρα του «Saturday Night Live» ψηλά στην τηλεθέαση, με τα μεγαλύτερα νούμερα που έχει κάνει εδώ και 8 χρόνια.

Δείτε εδώ τα 9 λεπτά μάχης ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τη Χίλαρι Κλίντον με τον τρόπο του Saturday Night Live:


Πιο αστείο ήταν στην πραγματικότητα το τηλεπαιχνίδι με αντίπαλες ομάδες τους Κλίντον και τους Τραμπ - με την Μάργκο Ρόμπι στον απίθανο ρόλο της Ιβάνκα Τραμπ:


Διαβάστε και δείτε ακόμα: