Buzz

H Μέριλ Στριπ στηρίζει Χίλαρι Κλίντον και το φωνάζει δυνατά!

στα 10

Η Μέριλ Στριπ δεν θα μπορούσε να λείπει από την ιστορική ημέρα όπου οι Δημοκρατικοί ψήφισαν την πρώτη υποψήφια γυναίκα για την Προεδρία των Η.Π.Α.. Ο λόγος της είναι... σαρωτικός.

H Μέριλ Στριπ στηρίζει Χίλαρι Κλίντον και το φωνάζει δυνατά!

«Το έχουμε ακόμη μέσα μας να αγωνιστούμε, ε;. Τι χρειάζεται για να είσαι η πρώτη γυναίκα που κάνει κάτι; Χρειάζεται θράσος και χρειάζεται χάρη.»

Με αυτά τα λόγια, η Μέριλ Στριπ έδωσε έναν από τους πιο ενθουσιώδεις, συγκινητικούς και εμπνευστικούς λόγους στο Δημοκρατικό Συνέδριο που έγραψε ιστορία, χρίζοντας την πρώτη γυναίκα υποψήφια για την Προεδρία των Η.Π.Α. στο πρόσωπο της Χίλαρι Κλίντον.

Διαβάστε ακόμη: O θρίαμβος της Χίλαρι Κλίντον (και οι γυναίκες Πρόεδροι των ΗΠΑ στην ποπ κουλτούρα)

Meryl Streep Hillary speech

Με ένα φόρεμα - αμερικανική σημαία, σχεδιασμένο από την Μπέτσι Ρος Κάθριν Μαλαντρίνο, η Στριπ συμπλήρωσε: «Πως το κάνει η Χίλαρι Κλίντον; Αυτό θέλω να ξέρω. Που βρίσκει το θράσος και τη χάρη της; Που πρέπει να αναζητήσουμε τη δύναμή μας εμείς οι πρώτες γυναίκες που χαράζουμε το δρόμο;»

Σίγουρη για τη νίκη της Χίλαρι ή σίγουρη πως ο λόγος της μπορεί να βοηθήσει να αποτραπεί η πρωτιά του Ντόναλντ Τραμπ (τον οποίο η Στριπ υποδύθηκε συγκλονιστικά - δείτε εδώ), η Μέριλ Στριπ που υποστήριζε τη Χίλαρι Κλίντον από την αρχή της προεκλογικής της καμπάνιας είπε ακόμη: «Θα γράψουμε ξανά ιστορία το Νοέμβριο, γιατί η Χίλαρι Κλίντον θα είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος .Θα είναι σπουδαία Πρόεδρος και θα είναι η πρώτη σε μια μεγάλη λίστα από γυναίκες - και άντρες. Θα είναι η πρώτη αλλά όχι η τελευταία.»

Δείτε εδώ ολόκληρη την παθιασμένη ομιλία της Μέριλ Στριπ:

Διαβάστε και δείτε ακόμη: