Buzz

Ικανή για όλα: η Μέριλ Στριπ μόλις έπαιξε τον Ντόναλντ Τραμπ στο θέατρο!

στα 10

Χθες το βράδυ, όσοι τυχεροί παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις στο υπαίθριο Delacorte Theater του Central Park, στα πλαίσια του Shakespeare in the Park 2016, είδαν μπροστά τους την Μέριλ Στριπ να μεταμορφώνεται σε Ντόναλντ Τραμπ. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο!

Ικανή για όλα: η Μέριλ Στριπ μόλις έπαιξε τον Ντόναλντ Τραμπ στο θέατρο!

Ναι, αυτή η γυναίκα μπορεί τελικά να παίξει τα πάντα - από τη Μάργκαρετ Θάτσερ μέχρι τον Ντόναλντ Τραμπ. Κυριολεκτικά. Χθες το βράδυ, στα πλαίσια του Shakespeare in the Park 2016, η Μέριλ Στριπ εμφανίστηκε στη σκηνή του Delacorte Theater του Central Park ως σωσίας του διαβόητου Ρεπουμπλικανού πολιτικού, σε μία παρωδία που έγραψε τη δική της ιστορία.

meryl streep donald trump 607 1

Διαβάστε επίσης: Η «Julieta» του Πέδρο Αλμοδόβαρ θα ήταν η... Μέριλ Στριπ!

Η 66χρονη πρωταγωνίστρια, με ψεύτικη κοιλιά, ξανθοκόκκινο σήμα-κατατεθέν περουκίνι και πορτοκαλί μέικ απ έδωσε μαθήματα υποκριτικής και πολιτικής, ερμηνεύοντας μία σατιρική διασκευή του «Brush Up Your Shakespeare» του Κόουλ Πόρτερ, δίπλα στην καλή της φίλη Κριστίν Μπαράνσκι («The Good Wife»).

meryl streep donald trump 607 2

meryl streep donald trump 607 3

meryl streep donald trump 607 4

Δείτε κι αυτό: Κι όμως: υπάρχει μία ερμηνεία της που η Μέριλ Στριπ δεν αντέχει να βλέπει (και δεν μπορείτε να μαντέψετε ποια)

Το «Kiss Me Kate» ντουέτο τους (μιούζικαλ που βασίζεται στο έργο του Σαίξπηρ «Το Ημέρωμα της Στρίγγλας») παραδοσιακά ερμηνεύεται από άντρες «γκάνγκστερς», oι οποία ανταλλάσσουν συμβουλές για το πώς να ρίχνει κανείς γυναίκες χρησιμοποιώντας στίχους του Βάρδου.

Θυμηθείτε επίσης: Berlinale 2016: To Flix στο Master Class της Μέριλ Στριπ

Η φεμινίστρια Στριπ, έδωσε άλλο νόημα, αλλά και ξεκάθαρη εικόνα στον μισογυνισμό του Τραμπ, ερμηνεύοντας τους στίχους ως καρικατούρα του.

.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα για τη Μέριλ Στριπ: