Buzz

Ο Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ αδειάζει τον Τραμπ: «Οχι, δε θα ψηφίσω τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο σ' αυτές τις εκλογές»

στα 10

Ο πρώην Κυβερνήτης της Καλιφόρνια, διαβόητα πιστός Ρεπουμπλικανός και για πάντα ο Εξολοθρευτής της καρδιάς μας, αποκυρήσσει με τη σειρά του τον εφιάλτη που ονομάζεται Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ αδειάζει τον Τραμπ: «Οχι, δε θα ψηφίσω τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο σ' αυτές τις εκλογές»

Μετά το βίντεο όπου ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μιλά με οργή, θλίψη κι ανησυχία για το φαινόμενο Ντόναλντ Τραμπ και για το που κατευθείνεται η σημερινή Αμερική, άλλος ένας πρωταγωνιστής βγαίνει μπροστά για να αποκυρήξει τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την αμερικανική Προεδρία.

Δείτε το εδώ: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θέλει να δείρει τον Ντόναλντ Τραμπ!

Πολλοί διάσημοι Αμερικανοί έχουν επιστρατεύσει κάθε στραμμένο πάνω τους προβολέα για να αποτρέψουν την πιθανή εκλογή του Τραμπ στη θέση του Αμερικανού Προέδρου. Από τον Σον Πεν στον Κερκ Ντάγκλας, κι από τον Μπρους Σπρίνγκστιν στον Τζορτζ Κλούνεϊ, η λίστα είναι γενναιόδωρη και μεγάλη. Αυτή τη φορά όμως, αποτελεί μεγαλύτερη έκπληξη το ποιος τον αποκυρρήσσει. Ο Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ, πρώην Κυβερνήτης της Καλιφόρνια, είναι γνωστός, δηλωμένος και πιστός Ρεπουμπλικανός. Κι όμως, όπως και αρκετοί ακόμα (προς τιμή τους) Ρεπουμπλικανοί διαχωρίζουν τη θέση τους από ό,τι συμβολίζει, ό,τι είναι και ό,τι θα κουβαλήσει στο ανώτερο αξίωμα της χώρας τους ο Ντόναλντ Τραμπ (πόσο ειρωνικό ότι ο Αρνι έχει πάρει τη θέση του Τραμπ στο «Celebrity Apprentice»).

Διαβάστε κι αυτό: Ο Κερκ Ντάγκλας συγκρίνει τον Ντόναλντ Τραμπ με τον Χίτλερ σε μια σπαρακτική εξομολόγηση

arnold schwarzenegger donald trump 607

Με μία γραπτή του δήλωση που κυκλοφόρησε στο Twitter χθες, ο Σβαρτζενέγκερ εξηγεί το σκεπτικό του:

Φέτος, για πρώτη φορά μετά την απόκτηση της αμερικανικής μου υπηκοότητας το 1983, δε θα ψηφίσω τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο για την Προεδρία. Οπως και πολλοί ακόμα Αμερικανοί νιώθω κι εγώ διχασμένος με αυτές τις εκλογές. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω τον επόμενο μήνα. Είμαι δηλωμένος Ρεπουμπλικανός από το 1968 που μετακόμισα στην Αμερική. Εκείνη τη μέρα ένιωθα ότι ένωνα δυνάμεις με το Κόμμα του Εϊμπραχαμ Λίνκολ, του Τέντι Ρούσβελτ, του Ρόναλντ Ρέιγκαν. Αλλά όσο περήφανος κι αν νιώθω που είμαι Ρεπουμπλικανός, υπάρχει κάτι που είμαι επίσης και το θεωρώ πιο σημαντικό από όλα: Αμερικανός. Για αυτό θα ήθελα να απασχολήσω για μισό λεπτό τους φίλους Ρεπουμπλικανούς και να τους θυμήσω ότι δεν είναι απλώς αποδεκτό να προτιμήσει κανείς το καλό της χώρας του από το συμφέρον του Κόμματος. Είναι το απόλυτο καθήκον.

Διαβάστε περισσότερα: