Buzz

«Ο επικεφαλής μ***κας!» Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο βρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ, απονέμοντας βραβείο στη Μέριλ Στριπ

στα 10

Παρουσιάζοντας την υποκριτικά, προσωπικά και πολιτικά συνοδοιπόρο του, Μέριλ Στριπ, στα βραβεία του National Board of Review, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του.

«Ο επικεφαλής μ***κας!» Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο βρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ, απονέμοντας βραβείο στη Μέριλ Στριπ

Εάν ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ήταν, ανέκαθεν, ένας από τους πιο εσωστρεφείς και λιγομίλητους ηθοποιούς της Αμερικής, η Προεδρία Τραμπ έχει βγάλει τον πιο εύγλωττο εαυτό του στην επιφάνεια. Ανεβαίνοντας στη σκηνή, το βράδυ της Τρίτης, στην απονομή των βραβείων του National Board of Review, ο Ντε Νίρο βρήκε ακόμα μια ευκαιρία να επιτεθεί στον Ντόναλντ Τραμπ, αφήνοντας πολύ λίγα στη φαντασία.

Διαβάστε ακόμη: «Με Πρόεδρο τον Ντόναλντ Τραμπ, ο Τσάρλι Τσάπλιν δεν θα είχε γίνει δεκτός στην Αμερική». Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν το βάζει κάτω

Η αφορμή ήταν η παρουσίαση του Βραβείου Γυναικείου Ρόλου στη Μέριλ Στριπ για το «The Post» κι οι αναλογίες της ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ με την αμερικανική επικαιρότητα είναι προφανείς. Είπε, μεταξύ άλλων, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Ηταν συναρπαστικό να βλέπεις το "The Post". Αυτή η ιστορία συνέβη πριν από σχεδόν 50 χρόνια αλλά υπάρχουν τόσες ομοιότητες με το σήμερα. Πρόεδρος είναι αυτός ο ηλίθιος. Είναι τα "Καινούρια Ρούχα του Αυτοκράτορα": ο τύπος είναι τελείως μαλάκας.» Ο Ντε Νίρο αποκάλεσε τον Τραμπ από «μωρό» μέχρι «αρχιμαλάκα» κι αστειεύτηκε λέγοντας: «Η ταινία μάς έδειξε τον Πρόεδρο Νίξον ως έναν γεμάτο παραισθήσεις μεγαλείου νάρκισσο, μικροπρεπή, μοχθηρό, παρανοϊκό άνδρα. Αυτές ήταν οι παλιές καλές εποχές!»

Διαβάστε τη γνώμη του Flix για το «The Post: Απαγορευμένα Μυστικά»

Διαβάστε παρακάτω όσα είπε από σκηνής ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, όπως τα κατέγραψε ο δημοσιογράφος των New York Times, Σοπάν Ντεμπ:

Διαβάστε και δείτε ακόμη: