Buzz

Ο «Joker» του Τοντ Φίλιπς μας στέλνει έξι μυστηριώδη video-μηνύματα

στα 10

Ερχεται στις αίθουσες στις 3 Οκτωβρίου, μετά την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Βενετίας. Αλλά, προς το παρόν, ο «Joker» κάτι προσπαθεί να μας πει!

Ο «Joker» του Τοντ Φίλιπς μας στέλνει έξι μυστηριώδη video-μηνύματα

Ο «Joker» του Τοντ Φίλιπς - κι επίσης του Χοακίν Φίνιξ και του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, για να είμαστε σωστοί - ετοιμάζεται για την επίσημη πρεμιέρα του στο 76ο Φεστιβάλ Βενετίας και για τις αίθουσες του κόσμου τον Οκτώβριο.

Διαβάστε ακόμη: Το «Joker» του Τοντ Φίλιπς δεν θα ακολουθεί καμία ιστορία από τα κόμικς

Προς το παρόν, ωστόσο, ο «Joker» μας στέλνει ένα κωδικοποιημένο μήνυμα σε έξι μίνι-videos στο instagram. Ανάμεσα στον Joker που χορεύει, ή που μπαίνει στο ψυγείο, ή στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο που ξαναφέρνει στο προσκήνιο τον... «Βασιλιά της Κωμωδίας», στα βίντεο παρεμβάλλονται μικρά φλας πληροφορίας που αποκαλύπτουν μια έκπληξη. Δείτε τα παρακάτω ή, αν δεν προλάβετε να τα αποτυπώσετε, βρείτε στο τέλος του κειμένου την απάντηση.

Ο νέος «Joker» ακολουθεί τον Αρθουρ Φλεκ (Χοακίν Φίνιξ), έναν αποτυχημένο stand-up κωμικό που παλεύει να τα φέρει βόλτα ενώ, ταυτόχρονα, φροντίζει την άρρωστη μαμά του. Ο βρώμικος κόσμος της Gotham City φέρνει τον Αρθουρ στα όρια της αντοχής του κι εκείνος αποφασίζει πως ο μόνος τρόπος ν' αλλάξει τη ζωή του είναι να... φορέσει ένα μόνιμο χαμόγελο!







Δείτε εδώ το νέο, τελευταίο - πριν την έξοδό του στις αίθουσες - του «Joker»:


joker 607