Buzz

Δέκα χρόνια μετά το «Brokeback Mountain», ο Τζέικ Τζίλενχαλ μιλά για τον Χιθ Λέτζερ

στα 10

Ο Τζέικ Τζίλενχαλ ένιωθε τον Χιθ Λέτζερ οικογένειά του. Και βρίσκει ευκαιρία να μιλήσει γι' αυτό, σεμνά και αφοπλιστικά.

Δέκα χρόνια μετά το «Brokeback Mountain», ο Τζέικ Τζίλενχαλ μιλά για τον Χιθ Λέτζερ

Εχουν περάσει δέκα χρόνια από το «Brokeback Mountain», επτά από το θάνατο του Χιθ Λέτζερ. Ο Τζέικ Τζίλενχαλ, όχι μόνο συμπρωταγωνιστής κι αγαπημένος του στην ομορφότερη gay ερωτική ιστορία των τελευταίων πολλών χρόνων, αλλά και στενός του φίλος στη ζωή, γυρίζει τον κόσμο προωθώντας τη νέα του ταινία, το «Southpaw». Αλλά ο Χιθ Λέτζερ μοιάζει να βρίσκεται ακόμα στη σκέψη του. Σε συνέντευξή του στο NPR μιλάει για το πώς η συνάντησή τους τού άλλαξε για πάντα τη ζωή.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Southpaw» που προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες

brokeback mountain 607

«Μου λείπει ως άνθρωπος και μου λείπει να δουλεύουμε μαζί και πόσο κρίμα είναι που δε θα μπορούμε να βλέπουμε την ομορφιά της έκφρασής του,» λέει ο Τζέικ Τζίλενχαλ για το φίλο του, Χιθ Λέτζερ. Και συνεχίζει, «Προσπαθώ να είμαι παρών όπου κι αν βρίσκομαι. Προσπαθώ να έχω σχέσεις όσο γίνεται πιο αληθινές σε κάθε γύρισμα, να είμαι κοντά στους ανθρώπους γιατί ξέρω ότι αυτό είναι πολύτιμο. Και ξέρω όχι μόνο ότι αυτή εδώ η καριέρα μπορεί να τελειώσει πάρα πολύ σύντομα και να συμβεί το ένα ή το άλλο, αλλά κι ότι η ζωή είναι πολύτιμη. Νομίζω ότι η απώλεια του Χιθ και το γεγονός ότι υπήρξα μέρος μιας οικογένειας που έμοιαζε λίγο μ' εκείνη της ταινίας, αυτής της ταινίας που φτιάξαμε όλοι μαζί, σε βοηθά να το δεις αυτό, να το εκτιμήσεις και, ιδανικά, σε ωθεί ν' απομακρυνθείς από τα πράγματα που ειλικρινά δεν έχουν σημασία και να πλησιάσεις εκείνα που έχουν.» Εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα σ' αυτού, έχουμε όμως να ξαναδούμε το «Brokeback Mountain» και το «The Dark Knight» ξανά και ξανά.

Δείτε και διαβάστε ακόμη: