Buzz

Και τα σκληρά αγόρια έχουν ψυχή. Νέο κλιπ για το «Southpaw» με τον Τζέικ Τζίλενχαλ

στα 10

Μετά το ανατριχιαστικό τρέιλερ του «Southpaw» που βάζει τον Τζέικ Τζίλενχαλ στο οσκαρικό ρινγκ για το 2016, ένα νέο κλιπ δίνει πιο ανθρώπινη διάσταση στον αιματοβαμμένο Μπίλι Χόουπ.

Και τα σκληρά αγόρια έχουν ψυχή. Νέο κλιπ για το «Southpaw» με τον Τζέικ Τζίλενχαλ

Συνεχίζοντας τις μεταμορφώσεις του, ο Τζέικ Τζίλενχαλ διαδέχεται την εμφάνισή του στο «Nightcrawler» με έναν ακόμη επιβλητικό ρόλο στο «Southpaw», την ιστορία του μποξέρ Billy "The Great" Hope, ο οποίος όσο ανεβαίνει βαθμίδες δημοτικότητας τόσο βλέπει τη ζωή του να καταρρέει κάτω από τα πόδια του. Το τρέιλερ του «Southpaw» που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο το επιβεβαιώνει, αφού ο Τζίλενχαλ μοιάζει να δίνει ό,τι έχει και δεν έχει - εντός και εκτός ρινγκ - σε μια συγκινητική ιστορία επιβίωσης, σίγουρος πως φέτος η Ακαδημία δεν θα μπορέσει να τον αγνοήσει. Το νέο κλιπ από το «Southpaw» επικεντρώνει περισσότερο στον προσωπικό, οικογενειακό αγώνα του Μπίλι, τροφοδοτώντας ακόμα περισσότερο τις προβλέψεις, χαρίζοντας επίσης περισσότερα πλάνα της Ρέιτσελ ΜακΑνταμς που υποδύεται τη γυναίκα του: «You can't fight like that anymore...»

Δείτε ακόμη: Ενα Οσκαρ στον Τζέικ Τζίλενχαλ τώρα! Τρέιλερ για το «Southpaw»

Το «Southpaw» έρχεται να συναντήσει μια σειρά από υπέροχες ταινίες του Τζίλενχαλ, αναμεσά τους η «Περιπολία» του Ντέιβιντ Αγιερ, το «Enemy» και το «Prisoners» του Ντενί Βιλνέβ και φυσικά το «Nightcrawler» του Νταν Γκιλρόι. Στο φιλμ πρωταγωνιστούν ακόμη ο 50 Cent, η Ρίτα Ορα, η Ναόμι Χάρις και ο Φόρεστ Γουιτάκερ, ενώ ο ρόλος του Τζίλενχαλ ανήκε αρχικά στον Eminem. Το φιλμ θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 23 Ιουλίου από την Odeon.

Διαβάστε ακόμη: