Buzz

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες από το «Halloween Kills»

στα 10

Η μια με την Τζέιμι Λι Κέρτις στον ρόλο της Λόρι Στρόουντ και στην άλλη ένα παλιό γνώριμο κτήριο κάνει την επιστροφή του.

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες από το «Halloween Kills»

Ηδη γνωρίζουμε πως το καινούργιο «Halloween» Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, όχι μόνο θα αποκτήσει σίκουελ, αλλά θα είναι και δυο ταινίες με τίτλους «Halloween Kills» το 2020 και «Halloween Ends» το 2021. Τα γυρίσματα του «Halloween Ends» ξεκίνησαν και έχουμε ήδη την πρώτη φωτογραφία της Τζέιμι Λι Κέρτις, που ανέβασε η ίδια στον twitter λογαριασμό της, ως Λόρι Στρόουντ από την πρώτη μέρα των γυρισμάτων.

Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix για την ταινία του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν «Η Νύχτα με τις Μάσκες».

Από την φωτογραφία καταλαβαίνουμε πως η Λόρι έχει ήδη δώσει την πρώτη (ή την τελευταία της) μάχη με τον Μάικλ Μάιερς, καθώς βλέπουμε την Τζέιμι Λι Κέρτις, φορώντας την περούκα της, γεμάτη μώλωπες και πληγές. Και δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχει και άλλη μια φωτογραφία από τα γυρίσματα η οποία δείχνει πως ένα αρκετά γνώριμο κτήριο από την αρχική σειρά του «Halloween» επιστρέφει κι εδώ.

Διαβάστε ακόμα: Οταν το «Halloween» κάνει τέχνη

Για όσους δεν γνωρίζουν το συγκεκριμένο νοσοκομείο ήταν και το κεντρικό σκηνικό του «Halloween II» σε σκηνοθεσία του Ρικ Ρόζενθολ. Αν και αμφιβάλουμε πως ο Γκόρντον Γκριν θα προσπαθήσει να μιμηθεί τα γεγονότα της συγκεκριμένης ταινίας, εξελίσσοντάς την σχεδόν εξ ολοκλήρου μέσα σε ένα νοσοκομείο, είναι ευχάριστο να βλέπουμε την συγκεκριμένη αναφορά.

Το «Halloween Kills» θα ανοίξει στις αίθουσες στις 16 Οκτωβρίου 2020, ενώ το μεγάλο φινάλε με τίτλο «Halloween Ends» θα βγει στις 15 Οκτωβρίου 2021.

Διαβάστε ακόμα: Στη «Νύχτα με τις Μάσκες» του Τζον Κάρπεντερ, ο Μπαμπούλας λέγεται απλά Μάικλ Μάιερς

halloween 607