Buzz

«Η Νύχτα με τις Μάσκες» του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν αποκτά σίκουελ

στα 10

Ναι, αλλά θα επιστρέψει και η Τζέιμι Λι Κέρτις;

«Η Νύχτα με τις Μάσκες» του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν αποκτά σίκουελ

Το μεγάλο κατόρθωμα της ταινίας του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν «Η Νύχτα με τις Μάσκες» ήταν ότι κατάφερε να διαγράψει σχεδόν ένα ολόκληρο franchise, κρατώντας μόνο ανέπαφη την πρώτη κλασσική ταινία του Τζον Κάρπεντερ, και ταυτόχρονα να δημιουργήσει την δική του instant classic ταινία τρόμου.

Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix για την ταινία του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν «Η Νύχτα με τις Μάσκες».

halloween 607

Από ότι φαίνεται όμως η μάχη μεταξύ του Μάικλ Μάιερς και της Λόρι Στρόουντ δεν έχει ακόμη τελειώσει μιας το στούντιο του Blumhouse ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Χάντονφιλντ με μια ακόμη συνέχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Collider, ένα ακόμη σίκουελ θα ξεκινήσει τα γυρίσματα μέσα στο φθινόπωρο και με ημερομηνία κυκλοφορίας τον Οκτώβριο του 2020. Οχι μόνο αυτό αλλά από ότι φαίνεται όλα τα κορίτσια Στρόουντ, η Τζέιμι Λι Κέρτις, η Τζούντι Γκριρ και η Αντι Μάτιτσακ, αλλά και ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν θα επιστρέψουν για άλλη μια (ίσως τελευταία) φορά.

Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν η προηγούμενη ταινία του Γκόρντον Γκριν αποτελεί το καλύτερο κλείσιμο του franchise και θεωρούν πως αρχίζει να πέφτει στην παγίδα των ανούσιων και αχρείαστων σίκουελ. Δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ όμως για να το διαπιστώσουμε. Ελπίζουμε μόνο και ο Κάρπεντερ να επιστρέψει για να γράψει το soundtrack της ταινίας.

Διαβάστε ακόμα: Μεταφορές στο σινεμά τρόμου: Ποιος είναι τελικά ο πραγματικός «Μπαμπούλας»;

halloween 607