Industry

Ξεκινά η διαδικασία υποβολής για το Βραβείο της Ενωσης Ελλήνων Κινηματογραφιστών

στα 10

Το GSC ανοίγει τις συμμετοχές για το Βραβείο του 2021.

Flix Team
Ξεκινά η διαδικασία υποβολής για το Βραβείο της Ενωσης Ελλήνων Κινηματογραφιστών

Η Ενωση Ελλήνων Κινηματογραφιστών (Greek Society of Cinematographers - GSC) προσκαλεί τα μέλη της ανά τον κόσμο, καθώς και όσους Ελληνες κινηματογραφιστές / διευθυντές φωτογραφίας εργάζονται στην Ελλάδα, να υποβάλλουν τις ταινίες τους μέχρι την Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 23.59, προκειμένου να συμμετάσχουν στο ετήσιο ΒΡΑΒΕΙΟ GSC 2021.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Βαλσαμής | «Καμία καλή φωτογραφία δεν μπορεί να σώσει μια κακή ταινία»

Η βράβευση αφορά ταινίες μεγάλου μήκους (άνω των 60 λεπτών, μυθοπλασίας ή τεκμηρίωσης), οι οποίες έτυχαν δημόσιας προβολής (διανομής σε κινηματογραφική αίθουσα – συμμετοχής σε φεστιβάλ – προβολής σε εμπορικό τηλεοπτικό ή άλλο δίκτυο) από 1ης Ιανουαρίου έως 31ης Δεκεμβρίου /2020.

Οι υποψήφιοι κινηματογραφιστές / διευθυντές φωτογραφίας, αφού συμπληρώσουν την απαραίτητη φόρμα συμμετοχής και την αποστείλουν στην Ενωση, θα πρέπει να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη προβολή της ταινίας, αναρτώντας την - με κωδικό πρόσβασης - σε διαδικτυακή πλατφόρμα της προτίμησής τους και να τη διατηρήσουν εκεί μέχρι και την τελευταία ημέρα της ψηφοφορίας. Η φόρμα συμμετοχής μπορεί να αναζητηθεί στον ιστότοπο της Ενωσης Ελλήνων Κινηματογραφιστών.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε στη Γενική Γραμματεία της Ενωσης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@gsc.com.gr

Δείτε ακόμη: Το 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης συστήνει και υποστηρίζει νέους Ελληνες διευθυντές φωτογραφίας