Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου

στα 10

Aν μείνετε μέσα απόψε, το Flix σας προτείνει τις καλύτερες ταινίες, διαθέσιμες σε τηλεόραση και πλατφόρμες.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι την Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


the last of us

The Last of Us

Σε μια μεταποκαλυπτική Αμερική, όπου ένας θανατηφόρος ιός έχει μετατρέψει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σε ένα είδος ζόμπι, τους Clickers, ο Τζόελ που επέζησε από το ξέσπασμα του ιού αναλαμβάνει να μεταφέρει την Ελι, μια 14χρονη κοπέλα, η οποία αποτελεί και το κλειδί θεραπείας από τον ιό, έξω από μια ζώνη καραντίνας, στους Fireflies.

Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς του HBO χτίζει ακόμα περισσότερο πάνω μυθολογία και τον κόσμο γύρω από αυτήν, δίνοντας μια εξαιρετική σκηνή δράσης και μερικές ακόμα υπέροχες ερμηνείες. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H σειρά είναι διαθέσιμη στο Vodafone TV

pearl harbor

Pearl Harbor του Μάικλ Μπέι

Στο λιμάνι Περλ Χάρμπορ της Χαβάης βρίσκεται μία από τις σημαντικότερες ναυτικές βάσεις του αμερικανικού στόλου. Εκεί υπηρετούν δύο φίλοι, ο Ντάνι και o Ρέιφ, που η φιλία τους κρατά από την παιδική τους ακόμα ηλικία. Όταν, όμως, διαπιστώσουν ότι και οι δύο είναι ερωτευμένοι με την ίδια γυναίκα, η δυνατή σχέση τους θα μπει σε μια φάση δοκιμασίας. Σύντομα, ωστόσο, ο στόλος δέχεται την ιστορική αιφνιδιαστική επίθεση από την ιαπωνική αεροπορία. Τα συναισθήματα και η σχέση τους θα ενταθούν ακόμα περισσότερο μέσα στη βουή των συναγερμών και τους μαύρους καπνούς των εκρήξεων, ενώ οι εξελίξεις θα είναι τόσο απρόβλεπτες, που οι ψυχικές πληγές θα είναι βαρύτερες από τις σωματικές, ακόμα και εκτός της εμπόλεμης ζώνης.

Η ταινία προβάλλεται στις 22.40 στον Alpha

Nuovo Cinema Paradiso

Σινεμά ο Παράδεισος (Cinema Paradiso) του Τζουζέπε Τορνατόρε

Σε ένα μικρό χωριό της Ιταλίας, ο νεαρός Τότο γίνεται φίλος με τον Αλφρέντο, τον μηχανικό προβολής του τοπικού σινεμά. Μέσα από τη φιλία τους, ο Τότο αποκτά ένα πατέρα που ποτέ δεν είχε, ενώ μαγεύεται από το σινεμά και τις ταινίες. Καθώς μεγαλώνει ο Τότο, έρχεται η ώρα που θα πρέπει να αποχαιρετήσει τους γνωστούς του για να αναζητήσει την τύχη του στην πόλη. Υστερα από 30 χρόνια, ο Τότο ενημερώνεται για τον θάνατο του Αλφρέντο και επιστρέφει στο χωριό του για την κηδεία… Διαβάστε περισσότερα

Η ταινία προβάλλεται στις 02.00 στο Open

the selfish giant

Ο Εγωιστής Γίγαντας (The Selfish Giant) της Κλίο Μπάρναρτ

«Ο Εγωιστής Γίγαντας» είναι μια σύγχρονη ιστορία με ήρωες τον 13 χρονών Άρμπορ και τον καλύτερο του φίλο Σουίφτι. Όταν τους αποβάλλουν από το σχολείο και ζώντας σαν ξένοι στην ίδια τους την γειτονιά, τα δύο αγόρια γνωρίζουν το Κίτεν, έναν ρακοσυλλέκτη της περιοχής. Στην προσπάθεια τους να βγάλουν κάποια χρήματα, αλλά και να βρουν έναν σκοπό στη ζωή τους, ξεκινούν να δουλεύουν για εκείνον συλλέγοντας μεταλλικά απορρίμματα και καλώδια, χρησιμοποιώντας ένα άλογο και ένα κάρο. Ο Σουίφτι έχει φυσικό ταλέντο με τα άλογα, ενώ ο Arbor προσπαθεί να μιμηθεί τον Κίτεν - με σκοπό να τον εντυπωσιάσει και να κερδίσει περισσότερα χρήματα. Ωστόσο, o Κίτεν φαίνεται να δείχνει μεγαλύτερη αδυναμία στον Σουίφτι, αφήνοντας τον Άρμπορ στο περιθώριο. Η φιλία των δύο αγοριών δοκιμάζεται, καθώς ο Άρμπορ γίνεται ολοένα και πιο άπληστος. Η ένταση κορυφώνεται οδηγώντας σε ένα τραγικό γεγονός, το οποίο θα τους μεταμορφώσει.

Βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι του Οσκαρ Ουάιλντ, το φιλμ της Κλιο Μπάρναρντ είναι ένα σπαρακτικό κομμάτι μεγάλου σινεμά. Ενα από τα καλύτερα ντεμπούτα των τελευταίων χρόνων. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο viva.gr

myfff partir un jour

Φεύγω (Partir un jour) της Αμελί Μπονέν

Σαν χρονοκάψουλα στο ρυθμό των γαλλικών επιτυχιών των '90s, το μιούζικαλ μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο εξερευνώντας τα συναισθήματα ενός νεαρού ενήλικα που επιστρέφει στον τόπο όπου μεγάλωσε. (Μικρού μήκους)

H ταινία είναι διαθέσιμη στο MyFrenchFilmFestival


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.