Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Κυριακή, 8 Μαΐου

στα 10

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι την Κυριακή, 8 Μαΐου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


δέντρο

Το Δέντρο Που Πληγώναμε του Δήμου Αβδελιώδη

Χίος 1960, λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Η φιλία δυο αγοριών της Δ’ τάξης Δημοτικού κλονίζεται. Το σχολείο κλείνει και τα δυο παιδιά περνούν μέρος του καλοκαιριού χωριστά. Ένα απρόβλεπτο γεγονός θα γίνει αφορμή για να επανασυνδεθούν και να ζήσουν περιπέτειες, δοκιμάζοντας τα όριά τους στις πίκρες της ενηλικίωσης, αλλά και στους καημούς του πρώτου έρωτα.

Η κλασική ταινία του Δήμου Αβδελιώδη σε επανέκδοση, δοκιμάζεται σε αντοχή και αντίκτυπο, έχοντας διεκδικήσει προ πολλού και με το δικό της μοναδικό τρόπο τη διαχρονικότητά της. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για την ταινία.

Η ταινία προβάλλεται στις 21.00 στην ΕΡΤ 2

The Mummy 1999 607

Η Μούμια (The Mummy) του Στίβεν Σόμερς

Στη Θήβαι της Αίγυπτου το 1290 π.Χ., ο αρχιερέας Ιμχοτέπ έχει μια ερωτική σχέση με την Ανάκ-Σου-Ναμόν, την ερωμένη του Φαραώ Σέτι Α. Όταν ο Φαραώ ανακαλύπτει τη σχέση, ο Ιμχοτέπ και Ανάκ-Σου-Ναμόν τον δολοφονούν. Ο Ιμχοτέπ φεύγει, ενώ η Ανάκ-Σου-Ναμόν αυτοκτονεί. Ο Ιμχοτέπ και οι ιερείς του κλέβουν το πτώμα της και το πηγαίνουν στην πόλη των νεκρών, για το τελετουργικό της ανάστασης αλλά τους σταματάνε οι σωματοφύλακες του Φαραώ. Οι ιερείς του Ιμχοτέπ σκοτώνονται ενώ ο ίδιος ο Ιμχοτέπ καταδικάστηκε να υποστεί τη χειρότερη αιγυπτιακή κατάρα δηλαδή μουμιοποιείται ζωντανός ως εκ τούτου τον τοποθετούν σε μια σαρκοφάγο και την σφραγίζουν ερμητικά. Τρεις χιλιάδες χρόνια αργότερα, μια ομάδα Αμερικανών ανακαλύπτει τον τάφο του, αλλά των ελευθερώνουν κατά λάθος και μετά θα προσπαθήσουν να τον σταματήσουν με κάθε τρόπο.

Η ταινία προβάλλεται στις 21.00 στον ΑΝΤ1

scarface2

Ο Σημαδεμένος (Scarface) του Μπράιαν Ντε Πάλμα

Ο Τόνι Μοντάνα, φτωχός Κουβανός μετανάστης στο Μαϊάμι, γίνεται πρωτοπαλίκαρο του μεγαλέμπορου ναρκωτικών, Φρανκ Λοπέζ. Παρόλα αυτά, δεν είναι διατεθειμένος να σταματήσει εκεί. Η γνωριμία του με την Ελβίρα, ερωμένη του Λοπέζ, ωθεί τον Τόνι να εκτοπίσει το αφεντικό του και να πάρει τη θέση του. Και ενώ η συνεργασία του με τα κολομβιανά καρτέλ εξελίσσεται ομαλά, η εξάρτησή του από την κοκαΐνη, η αλαζονεία του και ένα απρόσμενο συμβάν, θα πυροδοτήσουν μια σειρά από ενέργειες, που θα οδηγήσουν στην αναπόφευκτη πτώση του.

Η ταινία προβάλλεται στις 23.15 στο Star

unbreakable

Aφθαρτος (Unbreakable) του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Επειτα από ένα ολέθριο σιδηροδρομικό δυστύχημα που θα αφήσει πίσω του 131 άψυχα σώματα, ο Ντέιβιντ Νταν, ένα απλός οικογενειάρχης και φύλακας ασφαλείας είναι ο μοναδικός επιζών. Όταν στην πορεία αρχίζει να καταλαβαίνει ότι το παραπάνω γεγονός δεν είναι το μόνο περίεργο απ' όσα του συμβαίνουν τελευταία, θα συναντήσει τον Ιλάιζα Πρινς, έναν ιδιόμορφο χαρακτήρα και ειδήμονα σε ιστορίες κόμιξ, που θα επιχειρήσει να ρίξει φως στις ανεξήγητες καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω του.

Η ταινία προβάλλεται στις 02.30 στο Open

climax main

Climax του Γκασπάρ Νοέ

Οι χορευτές, τα βινύλια, μια σανγκρία, τα κορίτσια, ένα παιδί, μια σημαία, μια σανγκρία, ένας διάδρομος, ένας καθρέφτης, ένα δάσος, μια σανγκρία, τα γέλια, το χιόνι, οι κραυγές, μια σανγκρία, οι χορευτές, μια γιορτή, ο Dj Daddy, μια σανγκρία, τα κορίτσια, μια σημαία, ένας διάδρομος, ένα μαχαίρι, ένας καθρέφτης, το αίμα...

Φανταστείτε ένα «Step Up» που διαδραματίζεται στον έβδομο κύκλο της κόλασης και θα πάρετε μια καλή ιδέα για την πιο απολαυστική και σίγουρα την καλύτερη ταινία που γύρισε ο Γκασπάρ Νοέ εδώ και χρόνια. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία είναι διαθέσιμή για αγορά σε streaming στο viva.gr.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.