Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Κυριακή, 27 Ιουνίου

στα 10

Το Flix προτείνει τις καλύτερες επιλογές σε τηλεόραση, πλατφόρμες και online φεστιβάλ.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι την Κυριακή, 27 Ιουνίου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


Creed II 607

Κριντ ΙΙ του Στίβεν Κέιπλ Τζ.

Κάτω από την επίβλεψη του Ρόκυ Μπαλμπόα, ο Άδωνις Τζόνσον, γιος του παγκόσμιου πρωταθλητή βαρέων βαρών, Απόλλο Κριντ, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει πάνω στο ρινγκ τον Βίκτωρ Ντράγκο, γιο του Ιβάν Ντράγκο, όπως έκανε ο πατέρας του στο παρελθόν. Αυτή τη φορά όμως, η ήττα δεν επιτρέπεται. Η επιστροφή του Αντόνις Κριντ, μαζί με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, τον Ντολφ Λούντργκρεν, ακόμα και τη Μπριγκίτε Νίλσεν, δεν είναι reunion: είναι η πρώτη αυτόφωτη ταινία του νέου brand. Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στις 21.00 στο Open.

tdf 23 poster thessaloniki 607

23o Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Εχει ξεκινήσει ήδη η... καλοκαιρινή βερσιόν του #tdf23. Προβολές δια ζώσης στα θερινά της Θεσσαλονίκης, αλλά και online για όσους δεν βρίσκονται στην πόλη. Διαβάστε εδώ όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα, καθώς επίσης και οδηγίες για το πώς θα δείτε ταινίες από το σπίτι!.

the room

Το Δωμάτιο του Λένι Αμπραμσον

Το φιλμ του Λένι Αμπραμσον, είναι η ιστορία μιας μητέρας και του πεντάχρονου γιου της, ο οποίος γεννήθηκε στο δωμάτιο στο οποίο εκείνη είναι κλεισμένη και που δεν έχει γνωρίσει τίποτα απ΄ όσα υπάρχουν έξω από αυτόν.Οταν μαζί με την μητέρα του θα οργανώσουν ένα σχέδιο απόδρασης, θα ανακαλύψουν ότι όσα τους περίμεναν εκεί έξω δεν είναι ακριβώς όπως τα περίμεναν και πως η πραγματικότητα της «ελευθερίας» μπορεί να είναι πιο σκληρή απ ότι φαντάζονταν. Η Μπρι Λάρσον κι ο μικρός Τζέικομπ Τρεμπλέι πρωταγωνιστούν στο φιλμ που βασίζεται στο best seller της Εμα Ντόναχιου, ενώ δεύτερους ρόλους κρατούν επίσης ο Γουίλιαμ Μέισι και η Τζόαν Αλεν. H ταινία ήταν υποψήφια για τέσσερα Οσκαρ και κέρδισε αυτό του Καλύτερου Γυναικείου Ρόλου για την Μπρι Λάρσον. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Η ταινία προβάλλεται στις 23:30 στον Αlpha.

ο θησαυρός της βαγίας 607

Ο Θησαυρός της Βαγίας του Δημήτρη Δημογεροντάκη

Η τηλεοπτική μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος της Ζωρζ Σαρή που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1984. Εξι μικροί ήρωες μπλέκονται σε ένα κυνήγι αναζήτησης ενός θησαυρού, που είχε κλέψει από μια ντόπια οικογένεια ένας Γερμανός, ο Χανς Σουλτς, στη διάρκεια της Κατοχής. Μια περιπέτεια με άξονα τη φιλία, τη συνεργασία, την έρευνα, τη διασκέδαση και την ομαδικότητα.

Η σειρά προβάλλεται στο ΕΡΤflix, στο πλαίσιο του αφιερώματος «Διαβάστηκε», με ταινίες και σειρές που αποτελούν λογοτεχνικές διασκευές. Διαβάστε περισσότερα.

The Nile Hilton Incident 607

Κάιρο Εμπιστευτικό του Ταρίκ Σαλέχ

Λίγες ημέρες πριν από τα γεγονότα της Πλατείας Ταχρίρ ένας Αιγύπτιος αστυνομικός αναλαμβάνει την υπόθεση δολοφονίας μιας τραγουδίστριας. Σε αυτή εμπλέκεται ένας πλούσιος επιχειρηματίας και προτού ξεκινήσει η έρευνα, άνωθεν εντολή κλείνει την υπόθεση ως αυτοκτονία. Μεγάλο βραβείο της Επιτροπής στο τμήμα World Cinema του Φεστιβάλ του Σάντανς για ένα νουάρ που μοιάζει να έρχεται από τη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ και φόντο την Αραβική Ανοιξη. Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 23.50 στο Nova Cinema 2.

Dolor y Gloria 607

Πόνος και Δόξα του Πέδρο Αλμοδόβαρ

Πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών, 2 Οσκαρ, 13 ευρωπαικά βραβεία, εκατομμύρια εισιτήρια σε όλον τον κόσμο. Μία προσωπική ταινία, μία κατάθεση ψυχής από έναν από τους σπουδαιότερους Ευρωπαίους σκηνοθέτες των τελευταίων δεκαετιών. Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ μετρά 40 χρόνια καριέρας, που ειδικά από τα μέσα των 90ς απογειώθηκε – τόσο από την πένα των κριτικών, αλλά, κυρίως, μέσα στις καρδιές των θεατών. Γιατί ήταν πάντα φρέσκος, πρωτότυπος, τολμηρός, αστείος, σπαραχτικός, τρελός. Κι αυτή του η ταινία, ήρθε το 2019, όταν έκλεισε τα 70 του χρόνια, σαν δώρο. Γιατί μάς επέτρεψε γενναιόδωρα να κοιτάξουμε κατάματα την προσωπική του κρίση, όσο εκείνος κοιτούσε πίσω τη ζωή του. Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 22.00 στο Cosmote Cinema 1.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.