Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Δευτέρα, 20 Ιουνίου

στα 10

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι την Δευτέρα, 20 Ιουνίου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


Spider Man Homecoming 607

Spider-Man: Η Επιστροφή στον Τόπο του (Spider-Man: Homecoming) του Τζον Γουάτς

Εκστασιασμένος από την εμπειρία του με τους Εκδικητές, ο Πίτερ Πάρκερ επιστρέφει στο σπίτι του, όπου ζει με την θεία Μέι, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του καινούργιου του μέντορα, Τόνι Σταρκ. Και ενώ ο Πίτερ προσπαθεί να επιστρέψει πίσω στην καθημερινή του ρουτίνα εμφανίζεται ο Vulture, ο καινούργιος του εχθρός που απειλεί όλα εκείνα που ο Πίτερ θεωρεί σημαντικά.

Τρίτος και καλύτερος (;) Spider-Man μέσα σε 15 χρόνια, από τη μία ως ανάγκη της Marvel να τον εντάξει ορθά στους Avengers, από την άλλη για το awesomeness του να βλέπεις έναν ηθοποιό στο ρόλο που έμοιαζε πραγματικά γεννημένος για να παίξει. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 00.10 στο Mega

zoolander main

Zoolander του Φρανκ Κοράτσι

Ο Γκρίφιν Κις εργάζεται χρόνια ως φύλακας σε ένα ζωολογικό πάρκο παραμένοντας εργένης. Ο ίδιος πιστεύει ότι ο λόγος που δεν έχει βρει ακόμα τα ταίρι της ζωής του είναι το ... ασυνήθιστο επάγγελμά του. Κάτι το οποίο σκέφτεται να αλλάξει. Όταν όμως τα ζώα του πάρκου αντιληφθούν ότι ο αγαπημένος τους Γκρίφιν έχει σκοπό να τα εγκαταλείψει, αποφασίζουν να σπάσουν τη σιωπή τους και να βοηθήσουν την κατάσταση με το δικό τους τρόπο.

H ταινία προβάλλεται στις 21.00 στο Open

Furious 7

Μαχητές των Δρόμων 7 (Furious 7) του Τζέιμς Γουαν

Συνεχίζοντας από εκεί όπου μάς άφησε η προηγούμενη ταινία, ο Ντέκαρντ Σο, αδελφός του Οουεν, ψυχρός και παντοδύναμος εκτελεστής όπως ξέρει καλά να γίνεται ο Τζέισον Στέιθαμ, αναζητά εκδίκηση από την Team Toretto. Παράλληλα, η αμερικανική κυβέρνηση (στο πρόσωπο του Κερτ Ράσελ!), αλλά κι ένας Σομαλός τρομοκράτης, διαγωνίζονται στο ποιος θα κλέψει πρώτος ένα ψηφιακό πρόγραμμα διαδικτυακής τρομοκρατίας, το «Μάτι του Θεού», που έχει σχεδιάσει η όμηρος Ράμσεϊ (η πανέμορφη μεταφράστρια Μισάντεϊ του «GoT»). Ο Ντομ κι ο Μπράιαν, με τις ευλογίες του Χομπς, συγκεντρώνουν ξανά την ομάδα τους, για ν’ αποκρούσουν τον δεύτερο Σο και ν’ αποσπάσουν το «Μάτι του Θεού», σε μια διαδρομή που θα τους μεταφέρει από την Καλιφόρνια στο Αμπου Ντάμπι. Με τ’ αυτοκίνητα φυσικά!

To έβδομο και ίσως το καλύτερο μέρος της saga του «Fast & Furious» - με την τελευταία εμφάνιση του Πολ Γουόκερ να ανεβάζει εκτός από την αδρεναλίνη και το συναίσθημα. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στις 21.00 στο Star

parasite main

Παράσιτα (Parasite) του Μπονγκ Τζουν-χο

Η οικογένεια των Κιμ είναι αγαπημένη, αλλά είναι όλοι τους άνεργοι και το μέλλον τους διαγράφεται ζοφερό. Ο γιος της οικογενείας βρίσκει δουλειά ως καθηγητής ιδιαιτέρων κι ελπίζει επιτέλους σε σταθερό εισόδημα. Κουβαλώντας τις προσδοκίες όλης του της οικογένειας, πηγαίνει για συνέντευξη στο σπίτι των Παρκ- ιδιοκτητών μια διεθνούς εταιρίας πληροφορικής, για να συναντήσει την κυρία του σπιτιού. Μετά την πρώτη αυτή συνάντηση, ξεκινάει ένας χείμαρρος ατυχών συμβάντων.

H ταινία του Μπονγκ Τζουν-χο που κέρδισε το Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών είναι ένα αιχμηρό κι απολαυστικό κομμάτι κοινωνικού και πολιτικού σινεμά που όχι, δεν μοιάζει με αυτό του Κεν Λόουτς. Διαβάστε τη γνώμη του Flix.

H ταινία είναι διαθέσιμη στο Cinobo

encanto

Ενκάντο: Ενας Κοσμος Μαγικός (Encanto) των Μπάιρον Χάουαρντ, Τζάρεντ Μπους

Η οικογένεια των Μαρδιγάλ δεν είναι συνηθισμένη. Η γιαγιά Aμπουέλα κατάλαβε ότι κάθε μέλος έχει ένα ξεχωριστό μαγικό χάρισμα. Τους φυγάδεψε λοιπόν σε ένα κρυφό οροπέδιο των βουνών της Κολομβίας, όπου έχτισαν το μαγικό τους σπίτι και συγκέντρωσαν γύρω τους μία κοινότητα έμπιστων χωριανών που τους ευγνωμωνούν για την ευλογία που φέρνουν τα θαυματουργά τους έργα. Μάλιστα, όλο το χωριό παίρνει μέρος στην τελετή αποκάλυψης του μαγικού χαρίσματος κάθε νέου μέλους - κάτι σαν βάφτιση, σαν πρώτη κοινωνία. Η γιαγιά δίνει στο πιτσιρίκι να κρατήσει το άγιο κερί κι εκείνο ανοίγει την πόρτα του δωματίου του, όπου εκεί για πρώτη φορά συναντά την αξία του: η Ισαβέλλα μεταμορφώνει ό,τι αγγίζει σε πανέμορφο λουλούδι σκορπίζοντας ομορφιά, η Λουίζα μπορεί να σηκώσει το βάρος της γης στα δυνατά της χέρια, ο Καμίλο να μεταμορφωθεί σε ό,τι θέλει, ο Τονίνο να μιλάει στα ζώα, η μαμά τους να γιατρεύει κάθε αρρώστια με το νόστιμο φαγητό της. Και η μικρή Μιραμπέλ; Η φωνή που αφηγείται την ιστορία; Η μικρή Μιραμπέλ δεν έχει κανένα χάρισμα. Οταν άνοιξε την πόρτα του δωματίου της, τίποτα δεν την περίμενε. Αντιθέτως, το όραμα του εξαφανισμένου θείου της Μπρούνο, την ήθελε πρωταγωνίστρια στην μελλοντική κατάρρευση του σπιτιού τους. Πόσο κρίμα. Τόσοι πολλοί, τόσο χαρισματικοί άνθρωποι και κανείς δεν είδε πραγματική και σπάνια αξία στο κοριτσάκι που αγαπά τόσο την οικογένειά του, που θα βρει το θάρρος να τα βάλει με την κατάρα. Βλέπετε, καμιά φορά, τα πραγματικά θαύματα συμβαίνουν με μια μορφή που δεν αναγνωρίζουμε και την υποτιμούμε.

Μία Disney ταινία για τη μαγεία, που όμως μπορεί να κρύβεται κάτω από την διαφορετικότητα. Nαι, η κουλτούρα του συντηρητικού στούντιο μοιάζει να αλλάζει. Αφήνοντας χώρο στο θέαμα να έχει άλλο χρώμα, άλλο δέρμα. Αμφισβητώντας το αμερικανικό όνειρο, για να μάθουμε να ονειρευόμαστε από την αρχή. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία είναι διαθέσιμη στο Disney+


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.