Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου

στα 10

Aν μείνετε μέσα απόψε, το Flix σας προτείνει τις καλύτερες ταινίες, διαθέσιμες σε τηλεόραση και πλατφόρμες.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι την Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


barbarian

Barbarian του Ζακ Κρέγκερ

Μια κοπέλα φτάνει στο Ντιτρόιτ για μια συνέντευξη για δουλειά. Φτάνει όμως βράδυ με βροχή στη γειτονιά που βρίσκεται το σπίτι που έχει νοικιάσει μέσω βραχυπρόθεσμης ενοικίασης (τύποu Airbnb) για να ανακαλύψει πως ενώ ο συνδυασμός που έχει είναι σωστός, το κλειδί λείπει από το σημείο φύλαξής του και, κυρίως, κάποιος είναι στο σπίτι. Ο κάποιος θα ανοίξει την πόρτα, θα την πείσει ότι έχει γίνει μπέρδεμα με διπλοενοικίαση, θα της προτείνει να μείνει στο σπίτι για το βράδυ, το βράδυ θα περάσει μάλλον ανήσυχα με πόρτες που ανοίγουν και εφιάλτες που βασανίζουν τον νεαρό, αλλά τίποτα δεν θα μπορέσει να συγκριθεί με αυτό που θα ανακαλύψει η νεαρή κοπέλα στο υπόγειο την επόμενη μέρα, ανοίγοντας μυστικές πόρτες που οδηγούν στο άγνωστο…

Το (και δίκαια και υπερβολικά) πολυσυζητημένο φιλμ του Ζακ Κρέγκερ που προκαλεί ανατριχίλες σε συνδυασμό με εξίσου τρομακτικό πολιτικοκοινωνικό σχόλιο. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Disney+

pride and prejudice

Περηφάνια Και Προκατάληψη (Pride And Prejudice) του Τζο Ράιτ

Στην επαρχιακή Αγγλία του 19ου αιώνα, ο κύριος και η κυρία Μπένετ έχουν πέντε κόρες που είναι όλες ανύπαντρες. Όταν ένας πλούσιος και συμπαθητικός μετακομίζει στη γειτονιά, η κυρία Μπένετ ελπίζει να τον εξασφαλίσει ως γαμπρό για την όμορφη μεγαλύτερη κόρη της, Τζέιν Μπένετ. Η εκκολαπτόμενη σχέση όμως σαμποτάρεται από τον υπερόπτη φίλο του νεαρού, κύριο Ντάρσι, που θεωρεί το προξενιό ακατάλληλο. Όταν ο κύριος Ντάρσι με τη σειρά του ερωτεύεται τη δεύτερη κόρη των Μπένετ, Ελίζαμπεθ Μπένετ, η συγκαταβατική πρότασή του για γάμο απορρίπτεται από την Ελίζαμπεθ με ειρωνεία και η προσέγγιση φαίνεται να σταματά. Εντούτοις, τα γεγονότα συνωμοτούν για να συνδέσουν τα διάφορα μέλη, παρά τα εμπόδια και τις παρεξηγήσεις που τα χωρίζουν. Η περηφάνια της μιας πλευράς και η προκατάληψη της άλλης σιγά-σιγά προσπερνιούνται και οι χαρακτήρες αποκομίζουν μεγαλύτερη γνώση του εαυτού τους και των άλλων.

Η ταινία προβάλλεται στις 23.00 στον ΑΝΤ1

bad times at the el royale 607

Δύσκολες Ωρες στο Ελ Ροαγιάλ (Bad Times at the El Royale) του Ντρου Γκόνταρντ

Επτά άγνωστοι, ο καθένας με ένα κρυμμένο μυστικό, συναντιούνται στο Ελ Ροαγιάλ της Λίμνης Τάχο, ένα ερειπωμένο ξενοδοχείο με σκοτεινό παρελθόν. Κατά τη διάρκεια μιας μοιραίας νύχτας, όλοι θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία για λύτρωση… πριν όλα πάνε κατά διαόλου. Ρίχνοντας στο μίξερ της πλοκής του τα πάντα από την πολιτική κατάσταση της αμερικής στην δεκαετία του 60, τον πόλεμο του Βιετνάμ, τις φυλετικές εντάσεις, την αυγή των hippies και των cult, την θρησκεία και τις προσωπικές αμαρτίες, ντύνοντας τις εικόνες με ένα θριαμβευτικό soundtrack παιγμένο από ένα παλιό τζουκ-μποξ, ή από την σαρωτική φωνή της φανταστικής Σίνθια Ερίβο, το φιλμ έχει τόσα επίπεδα όσα και το ίδιο το motel Ελ Ροαγιάλ που κρύβει κι αυτό όπως και οι επισκέπτες του τα δικά του μυστικά.

Μία υποτιμημένη ταινία, μία από τις καλύτερες του 2018 και με ένα καταπληκτικό καστ: από τον Τζεφ Μπρίτζες μέχρι τον Τζον Χαμ. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 02.15 στο Star

shutter island 607

Το Νησί των Καταραμένων (Shutter Island) του Μάρτιν Σκορσέζε

Καλοκαίρι 1954. Ο Αμερικανός αστυνόμος Τέντι Ντάνιελς κι ο νέος συνεργάτης του, ο Τσακ φτάνουν σ' ένα νησί κάπου στα ανοιχτά της Αμερικής, όπου βρίσκεται το Ασκλιφ, το ψυχιατρικό νοσοκομείο για ψυχασθενείς εγκληματίες, για να διεξάγουν έρευνα για μια ασθενή που φαίνεται να δραπέτευσε μυστηριωδώς. Οταν ξαφνικά ξεσπάει μια καταιγίδα, ο Ντάνιελς βρίσκεται αποκλεισμένος εκεί και η διακριτική γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και παράνοιας αρχίζει να γίνεται επικίνδυνα δυσδιάκριτη...

Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο δίπλα σε ένα εξαιρετικό καστ αφήνεται στα χέρια του Μάρτιν Σκορσέζε σε ένα εγκεφαλικό παιχνίδι μυστηρίου για γερούς λύτες.

Η ταινία προβάλλεται στη 01.00 στο Σκάι

strange world

Παράξενος Κόσμος (Strange World) του Ντον Χολ

Η ταινία μας μεταφέρει στη μυθική χώρα της Αβαλόνια, όπου τρεις γενιές της θρυλικής οικογένειας εξερευνητών Κλέιντ βρίσκονται σε μια αχαρτογράφητη και επικίνδυνη περιοχή, όπου παραμονεύουν μυθικά πλάσματα. Οι διαφορές τους μπορεί να υπονομεύσουν την, αναμφίβολα, πιο κρίσιμη αποστολή τους.

H νέα περιπέτεια κινουμένων σχεδίων της Disney είναι μια μεγάλη... περιπέτεια. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Disney+


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.