Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου

στα 10

Aν μείνετε μέσα απόψε, το Flix σας προτείνει τις καλύτερες ταινίες, διαθέσιμες σε τηλεόραση και πλατφόρμες.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι την Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


An Officer And A Gentleman

Ιπτάμενος Kαι Tζέντλεμαν (An Officer And A Gentleman) του Τέιλορ Χάκφορντ

Ο νεαρός Ζακ Μάγιο έχει καταταγεί στη Σχολή Υποψηφίων Αξιωματικών Αεροπορίας Ναυτικού, με όνειρό του να γίνει αεροπόρος. Ο δύσκολος χαρακτήρας του προσπαθεί να προσαρμοστεί στην αυστηρή πειθαρχία της στρατιωτικής ακαδημίας. Σύντομα, θα συναντήσει την Πόλα, μια ντόπια κοπέλα που δουλεύει στο τοπικό εργοστάσιο και ανάμεσα τους θα αναπτυχθεί ένας ρομαντικός δεσμός τόσο δυνατός, που είναι ικανός να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που θα τους εμφανιστούν.

Η ταινία προβάλλεται στις 00.00 στον Alpha

Fatal Attraction 607

Ολέθρια Σχέση (Fatal Attraction) του Αντριαν Λιν

Ένας παντρεμένος δικηγόρος πληρώνει ακριβά την ερωτική του περιπέτεια με μια γοητευτική άγνωστη, όταν εκείνη -μη αποδεχόμενη το τέλος της σχέσης τους- αποφασίζει να κάνει κόλαση τη ζωή του... Η ταινία ήταν υποψήφια για 6 Όσκαρ.

Η ταινία προβάλλεται στις 23.00 στο Σκάι

Darkest Hour 607

Η Πιο Σκοτεινή Ωρα (Darkest Hour) του Τζο Ράιτ

Η ταινία αφηγείται τις πρώτες εβδομάδες της πρωθυπουργίας του Τσόρτσιλ, όταν οι Ναζί είχαν αρχίσει να καταλαμβάνουν την Ευρώπη και ο ίδιος έπρεπε, έχοντας όχι μόνο την απειλή της εισβολής των δυνάμεων του Χίτλερ στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και 300.000 στρατιώτες εγκλωβισμένους στη Δουνκέρκη, να αποφασίσει αν θα συνθηκολογήσει μαζί τους, στην πιο σκοτεινή στιγμή της δικής του αλλά και της ιστορίας της χώρας του ή αν θα τους αντιμετωπίσει στο πεδίο της μάχης. Παρά τον εσωτερικό πόλεμο που δέχεται από το κόμμα του και τον σκεπτικισμό του Βασιλιά, ο Τσόρτσιλ, με την αρωγή της επί 31 χρόνια συζύγου του, αποφασίζει να πολεμήσει για τα ιδανικά, την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας του και οι λόγοι που συνέταξε με σκοπό να ανυψώσει το ηθικό των Βρετανών, έξοχο δείγμα της ρητορικής του δεινότητας, έχουν μείνει στην Ιστορία.

Ενας εξαιρετικός Γκάρι Ολντμαν στο ρόλο του Γουίνστον Τσόρτσιλ, ο βασικός -αν όχι ο μόνος λόγος- για να δεις την καλοφτιαγμένη μα επιφανειακή ταινία του Τζο Ράιτ. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στις 03.30 στο Open

bad samaritan

Κακός Σαμαρείτης (Bad Samaritan) του Ντιν Ντέβλιν

Δυο νεαροί διαρρήκτες, κατά τη διάρκεια μιας ακόμη διάρρηξης, θα πέσουν τυχαία σε μια γυναίκα που βρίσκεται βασανισμένη και αιχμάλωτη στο σπίτι, στο οποίο αποφάσισαν να κλέψουν.Θα ειδοποιήσουν την αστυνομία η οποία, όμως, δεν θα ανακαλύψει τίποτα όταν ερευνήσει το σπίτι.Τώρα οι δύο νεαροί έχουν να αντιμετωπίσουν την οργή του απαγωγέα που ζητά εκδίκηση και ταυτόχρονα, να βρουν και να σώσουν την αιχμάλωτη γυναίκα.

Σε σκηνοθεσία του γνωστού δημιουργού των μεγάλων επιτυχιών “Hμέρα Ανεξαρτησίας” και “Geostorm”, ένα καλοστημένο τρομακτικό θρίλερ, με σκηνές που στοιχειώνουν το νου κρατώντας αμείωτη την αγωνία του θεατή από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.

Η ταινία προβάλλεται στις 22.00 στην ΕΡΤ 2

αγια εμυ

Αγία Εμυ της Αρασέλης Λαιμού

Η ταινία τοποθετείται στην κλειστή κοινότητα των Φιλιππινέζων Χαρισματικών Καθολικών του Πειραιά. Σε αυτήν ανήκει και η νεαρή Εμυ, η οποία νιώθει να έλκεται από μυστηριώδεις δυνάμεις που κατοικούν μέσα της, όταν η αδερφή της Τερέζα μένει έγκυος.

Ενα από τα καλύτερα ντεμπούτα μεγάλου μήκους του σύγχρονου ελληνικού σινεμά, με ειδική μνεία στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο, επίσημη συμμετοχή στο Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, δύο υποψηφιότητες στα Independent Spirit Awards και συμμετοχές και διακρίσεις στα φεστιβάλ του κόσμου. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία είναι διαθέσιμη στο viva.gr

strange world

Παράξενος Κόσμος (Strange World) του Ντον Χολ

Η ταινία μας μεταφέρει στη μυθική χώρα της Αβαλόνια, όπου τρεις γενιές της θρυλικής οικογένειας εξερευνητών Κλέιντ βρίσκονται σε μια αχαρτογράφητη και επικίνδυνη περιοχή, όπου παραμονεύουν μυθικά πλάσματα. Οι διαφορές τους μπορεί να υπονομεύσουν την, αναμφίβολα, πιο κρίσιμη αποστολή τους.

H νέα περιπέτεια κινουμένων σχεδίων της Disney είναι μια μεγάλη... περιπέτεια. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Disney+

myfff entre les vagues

Ανάμεσα στα Κύματα (Entre les vagues) της Αναΐς Βολπέ

Δύο φίλες ονειρεύονται να γίνουν ηθοποιοί και παρασύρουν τον θεατή στον ανεμοστρόβιλο της περιπέτειάς τους. Γενναιόδωρη ταινία που απογειώνεται από την πυρακτωμένη ενέργεια των πρωταγωνιστριών.

H ταινία είναι διαθέσιμησ το MyFrenchFilmFestival


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.