Buzz

H Disney ανακοίνωσε τις νέες ημερομηνίες εξόδου των πολυαναμενόμενων ταινιών της

στα 10

Από την τέταρτη φάση του MCU μέχρι τη «Mulan» και το «West Side Story», αυτές είναι οι νέες οι ημερομηνίες των ταινιών της Disney.

H Disney ανακοίνωσε τις νέες ημερομηνίες εξόδου των πολυαναμενόμενων ταινιών της

Πριν λίγες μέρες η Paramount ανακοίνωσε τις νέες ημερομηνίες των ταινιών της, οι οποίες αναγκάστηκαν να αναλάβουν την πρεμιέρα τους λόγω κοροναϊού. Τώρα ήρθε η σειρά της Disney να ανακοινώσει τις νέες ημερομηνίες μερικών από των πιο πολυαναμενόμενων ταινιών της.

Η τέταρτη φάση του MCU θα αργήσει τελικά κάτι μήνες να ξεκινήσει, με τις φήμες που ήθελαν την «Black Widow» να παίρνει την θέση των «The Eternals» επιβεβαιώθηκαν, και έτσι η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου. Με την σειρά τους οι «The Eternals» μεταφέρονται στις 12 Φεβρουαρίου 2021, την ημερομηνία που θα έβγαινε το «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings», αλλά αναγκάστηκε να σταματήσει τα γυρίσματα λόγω του ότι ο σκηνοθέτης της Ντέστιν Ντάνιελ Κρέτον να θέτει τον εαυτό του σε καραντίνα. Ετσι η ταινία προγραμματίστηκε να κυκλοφορήσει στις 7 Μαϊου 2021, την ημερομηνία κυκλοφορίας του «Doctor Strange in the Multiverse of Madness».

Διαβάστε ακόμα: H Marvel αντικατέστησε τον Αλεξάντρ Ντεσπλά με τον Λορν Μπαλφ ως συνθέτη της ταινίας «Black Widow»

marvel 607

To «Doctor Strange 2» πήρε την θέση του «Thor: Love And Thunder» στις 5 Νοεμβρίου 2021, όπου εκείνο με την σειρά του μεταφέρθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2022. Το «Black Panther 2» παραμένει στις 8 Μαΐου 2022, ενώ το «Captain Marvel» μεταφέρεται δυο εβδομάδες μετά στις 8 Ιουλίου 2022.

Από την άλλη η νέα ημερομηνία της «Mulan» είναι η 24 Ιουλίου 2020, ενώ το «Jungle Cruise» μεταφέρεται για τις 30 Ιουλίου 2021. Το «Indiana Jones 5» μεταφέρεται ένα χρόνο μετά επίσης στις 29 Ιουλίου 2022 ενώ το «Free Guy», η ταινία όπου ο Ραίαν Ρέινολντς παίζει έναν δευτερεύον χαρακτήρα από κάποιο video game, μεταφέρεται στις 11 Δεκεμβρίου 2020. Tέλος το «The French Dispatch» του Γουές Αντερσον μεταφέρεται στις 16 Οκτωβρίου, το «West Side Story» του Στίβεν Σπίλμπεργκ πάει για τις 18 Δεκεμβρίου ενώ το «The Last Duel» του Ρίντλεϊ Σκοτ για τις 25 Δεκεμβρίου.

Ακόμα άγνωστες παραμένουν οι ημερομηνίες για τις ταινίες «Antlers», «The New Mutants» και «Woman in the Window», ενώ το «Artemis Fowl» θα κυκλοφορήσει κατευθείαν στο Disney+ κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμα: Τι αναβάλλεται ή ακυρώνεται στον κόσμο του σινεμά, εξαιτίας του κοροναϊού

west side story 607