Buzz

Αναβάλλονται τα γυρίσματα του «Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings» της Marvel

στα 10

Ο σκηνοθέτης της ταινίας μπήκε οικειοθελώς σε καραντίνα περιμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεών του για κοροαναϊό.

Αναβάλλονται τα γυρίσματα του «Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings» της Marvel

Μετά και τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις για ακυρώσεις και αναβολές ταινιών, η Marvel ανακοίνωσε πως αναστέλλει τα γυρίσματα της ταινίας «Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings» μετά και από την απόφαση του σκηνοθέτη της Ντέστιν Ντάνιελ Κρέτον να θέσει τον εαυτό του σε καραντίνα μετά καθώς εξετάζεται για το εάν έχει κοροναϊό. Η υπόλοιπη παραγωγή θα συνεχιστεί κανονικά.

Αν και ο σκηνοθέτης δεν παρουσιάζει κανένα σύμπτωμα του ιού αποφάσισε, μετά και από προτροπή του γιατρού του, να θέσει τον εαυτό του υπό κατ’ οίκον περιορισμό και να απομακρυνθεί από το υπόλοιπο συνεργείο της ταινίας. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί εάν αυτό θα επηρεάσει την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στις αίθουσες, η οποία είναι προγραμματισμένη για το 2021.

Διαβάστε ακόμα: Τι αναβάλλεται ή ακυρώνεται στον κόσμο του σινεμά, εξαιτίας του κοροναϊού

shang chi 607

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter το παρακάτω σημείωμα δόθηκε στα υπόλοιπα μέλη του συνεργείου «Οπως όλοι γνωρίζετε ο Ντέστιν, ο σκηνοθέτης μας, μόλις απέκτησε [μαζί με την γυναίκα του] ένα καινούργιο μωρό. Δεδομένου των όσων συμβαίνουν γύρω μας ήθελε να ασκήσει μεγαλύτερη προσοχή και αποφάσισε να εξεταστεί για τον κοροναϊό. Και έτσι απομονώνεται μετά και από συμβουλή του γιατρού του. Καθώς περιμένουμε τα αποτελέσματα αναβάλουμε τα γυρίσματα της ταινίας μέχρι να λάβει τα αποτελέσματα μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Η υπόλοιπες μονάδες παραγωγής θα συνεχίσουν κανονικά. Μέχρι την Τρίτη θα ενημερώσουμε τους υπόλοιπους για το τι θα γίνει. Είναι πραγματικά περίεργοι καιροί. Εκτιμούμε την κατανόηση όλων καθώς παλεύουμε για να το ξεπεράσουμε όλο αυτό.»

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Σίμου Λιού, Awkwafina και Τόνι Λιούνγκ, θα πρόσθετε τον υπερηρωικό πολεμιστή κουνγκ φου στο MCU. Περιμένουμε σύντομα κάποια περισσότερα νέα.

Διαβάστε ακόμα: Αναβάλλεται η έξοδος στις αίθουσες του «No Time To Die», λόγω του κοροναϊού

shang chi 607