Buzz

H Marvel αντικατέστησε τον Αλεξάντρ Ντεσπλά με τον Λορν Μπαλφ ως συνθέτη της ταινίας «Black Widow»

στα 10

Αγνωστη παραμένει ακόμα και η ημερομηνία κυκλοφορίας της στις αίθουσες.

H Marvel αντικατέστησε τον Αλεξάντρ Ντεσπλά με τον Λορν Μπαλφ ως συνθέτη της ταινίας «Black Widow»

Κανονικά θα είμασταν μόλις λίγες εβδομάδες πριν την κυκλοφορία της ταινία της Marvel «Black Widow», η οποία και θα σηματοδοτούσε την έναρξη της τέταρτης φάσης του MCU, αλλά λόγω της όλης αυτής κατάστασης με τον κοροναϊο, το στούντιο αποφάσισε να την αναβάλει χωρίς κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας για την ώρα.

Διαβάστε ακόμα: Η Σκάρλετ Τζοχάνσον παρουσιάζει την «Black Widow», με δικά της λόγια

Black Widow 607

Από ότι φαίνεται όμως η Marvel αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αυτή την αναβολή για να κάνει μερικές αλλαγές στην ταινία, αντικαθιστώντας τον συνθέτη της ταινίας, τον δυο φορές Οσκαρούχο Αλεξάντρ Ντεσπλά, με τον Λορν Μπαλφ, σύμφωνα με άρθρο το Film Music Reporter, χωρίς να αιτιολογήσει την απόφασή της αυτή. Ο Μπαλφ σίγουρα έχει μια μεγάλη καριέρα στον χώρο της κινηματογραφικής μουσικής, έχοντας γράψει τη μουσική για αρκετά blockbusters όπως το «Mission Impossible: Fallout» και το πιο πρόσφατο «Bad Boys For Life», αλλά κάποιοι ίσως δουν όλο αυτό ένα είδος υποβιβασμού στον συγκεκριμένο τομέα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση για τη νέα ημερομηνία που η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα στις αίθουσες, αν και αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως θα αντικαταστήσει τους «Eternals» τον Νοέμβριο. Αναμένουμε περισσότερα σύντομα.

Διαβάστε ακόμα: Εμείς είμαστε έτοιμοι για το «Black Widow» spin-off (ποιος όμως είναι ο ένας όρος της Σκάρλετ Τζοχάνσον;)