Buzz

Εμείς είμαστε έτοιμοι για το «Black Widow» spin-off (ποιος όμως είναι ο ένας όρος της Σκάρλετ Τζοχάνσον;)

στα 10

Στις συνεντεύξεις της για το πολυαναμενόμενο «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας», η Σκάρλετ Τζοχάνσον εξηγεί αν θα δεχόταν να πρωταγωνιστήσει σε μία ταινία γύρω από την ιστορία της «Black Widow».

Εμείς είμαστε έτοιμοι για το «Black Widow» spin-off (ποιος όμως είναι ο ένας όρος της Σκάρλετ Τζοχάνσον;)

Οχι ότι η Μαύρη Χήρα της δεν ξεχωρίζει πάντα στις ταινίες των «Avengers». Οσο περιμένουμε να τη δούμε λοιπόν στην απόλυτη αναμέτρηση, στο «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας», η Σκάρλετ Τζοχάνσον μιλά για την νέα ροπή στο Χόλιγουντ, που (μετά την blockbuster επιτυχία του Wonder Woman, αλλά και το κίνημα ενδυνάμωσης των γυναικών ηθοποιών με στιβαρούς, πρωταγωνιστικούς ρόλους) φαίνεται να είναι έτοιμο για μία ταινία που θα δώσει τον πρωταγωνιστικό λόγο στην «Black Widow».

Θυμηθείτε κι αυτό: Οταν ο Κάπτεν Αμέρικα και ο Hawkeye αποκάλεσαν τη Μαύρη Χήρα της Σκάρλετ Τζοχάνσον «τσουλί»!

black widow 607

Θα την ενδιέφερε κάτι τέτοιο και πόσο κοντά είναι να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο spin-off των «Avengers»;

«Η μπάρα έχει ανέβει. Η μοναδική περίπτωση να είναι νόημα μία ταινία για τη "Μαύρη Χήρα" θα ήταν να γραφτεί κάτι ριζοσπαστικό, πρωτοπόρο. Θα ήθελα να τη δω σε μία ταινία που θα αναφωνήσεις στο τέλος "κάτι τέτοιο δεν είχαμε ξαναδεί"...

black widow 607 2

«Πιστεύω ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι πραγματικά μοναδικό. Υπάρχει πολύ υλικό. Η Μαύρη Χήρα προέρχεται από ένα βασανισμένο παρελθόν, έχει πάρει πολλές δύσκολες αποφάσεις στη ζωή της. Υπάρχει τραύμα. Υπάρχουν θέματα. Υπάρχει χώρος να αναπτυχθούν όλα αυτά σε μία ταινία...»

«Αρκεί να μου τη γράψουν σαν την απόλυτη badass. Μόνο έτσι. Αν κάποιος μπορεί, αυτός είναι το αφεντικό μου - ο Κέβιν Φιτζ (σ.σ. παραγωγός και διευθυντής των Marvel Studios). Ενας πραγματικός οραματιστής...»

Διαβάστε περισσότερα: