Buzz

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον τα πίνει με την 72χρονη doppelgänger της

στα 10

Η Τζέραλντιν Ντοντ είναι 72 χρόνων, στα νιάτα της ήταν φτυστή η Σκάρλετ Τζοχάνσον και τα δυο κορίτσια πάρταραν μαζί στην πρεμιέρα του «Rough Night»!

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον τα πίνει με την 72χρονη doppelgänger της

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον έχει πλάκα και το αποδεικνύει με κάθε αφορμή. Τελευταίο περιστατικό, η επίσημη πρεμιέρα της νέας της ταινίας, «Rough Night», που ετοιμάζεται για την έξοδό της στις θερινές αίθουσες.

Δείτε το τρέιλερ του «Rough Night»: Η πιο «δύσκολη νύχτα» στη ζωή της Σκάρλετ Τζοχάνσον

Μέσα στον Απρίλιο, η Τζοχάνσον αντιλήφθηκε - γιατί η ίδια δεν ασχολείται με τα social media - ότι κάπου εκεί έξω υπάρχει η doppelgänger της: όπως την ενημέρωσαν γνωστοί και φίλοι, ένας νεαρός πόσταρε στο Reddit μια φωτογραφία της γιαγιάς του πριν πενήντα χρόνια, της τώρα 72χρονης Τζέραλντιν Ντοντ, με τη λεζάντα «η γιαγιά μου έμοιαζε με τη Σκάρλετ Τζοχάνσον όταν ήταν νέα» και δεν έλεγε καθόλου ψέματα:

σκάρλετ τζοχάνσον 607

Η Σκάρλετ εντυπωσιάστηκε από την ομοιότητα, επίσης από το γεγονός ότι η νεαρή Τζέραλντιν δείχνει λιώμα στη φωτογραφία και τής απευθύνθηκε προσωπικά, μ' ένα βίντεο, όπου προσκαλούσε τη «γιαγιά Τζέραλντιν» να τα πουν και να... τα πιουν, στην επίσημη πρεμιέρα του «Rough Night». Δείτε το βίντεο - πρόσκληση από τον Απρίλιο:


Η ηθοποιός κράτησε το λόγο της και πήρε μαζί της την Τζέραλντιν Ντοντ στην προβολή, όπου τα κορίτσια τα πέρασαν φίνα, όπως αφηγείται η Σκάρλετ Τζοχάνσον στο «Late Show» του Στίβεν Κολμπέρ. Η Σκάρλετ περιγράφει πώς πάρταραν με τη γιαγιά Τζέραλντιν (η οποία, κατά την ηθοποιό, είναι και κρασοκανάτα - εντάξει, «lush» είναι η λέξη που χρησιμοποιεί), αλλά κι ότι είναι μια πολύ γλυκιά γυναίκα, ότι ενθουσιάστηκε που τη γνώρισε κι ότι σκοπεύει προσεχώς να την επισκεφθεί στο Αρκάνσας, όπου ζει με την κόρη της, ιδιοκτήτρια μπαρ και να συνεχίσουν την «οικογενειακή επανασύνδεση»! Δείτε παρακάτω το βίντεο από το «Late Show»:


Διαβάστε και δείτε ακόμη: