Buzz

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον δεν έχει κανένα ταμπού όταν μιλάει για το σεξ

στα 10

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον μιλάει από το εξώφυλλο του Cosmopolitan. Χωρίς αναστολές.

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον δεν έχει κανένα ταμπού όταν μιλάει για το σεξ

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον δεν υπήρξε ποτέ μια γυναίκα που φοβάται να μοιραστεί τις απόψεις της. Για την πολιτική, την τέχνη, το σεξ και για οτιδήποτε την ενδιαφέρει ως ενεργό μέλος μιας κοινωνίας που την βρίσκει την πιο εμπορική σταρ όλων των εποχών και ταυτόχρονα μια δυναμική γυναίκα έτοιμη να εκπροσωπήσει όλες τις γυναίκες του κόσμου.

Από το εξώφυλλο του Cosmopolitan Ιουλίου, μιλάει χωρίς αναστολές για την πολιτική, την κριτική της στην Ιβάνκα Τραμπ, τον οικογενειακό προγραμματισμό και το σεξ...

Scarlett Johannson Cosmopolitan

Διαβάστε ακόμη: Η Σκάρλετ Τζοχάνσον θα βγει να το φωνάξει να το πει: «Δεν νομίζω ότι είναι φυσικό να είμαστε μονογαμικοί»

Οποτεδήποτε κι αν μιλάς δημόσια, είναι πάντα ένα ρίσκο. Ετσι δεν είναι; Ισως χάσεις κάποιους θαυμαστές. Αλλά αν έχεις κάτι να πεις, μπορεί να έχει τρομερή επίδραση. Ελπίζω η κόρη μου να βρει τη φωνή της και να νιώσει ότι μπορεί να συμμετέχει σε κάθε συζήτηση. Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον που ενθάρρυνε τον ακτιβισμό, οπότε δεν σκέφτηκα ποτέ τι αντίκτυπο θα είχε αυτό στην καριέρα μου. Αλλά ξέρω ότι είναι μια πολυτέλεια και πως δεν έχουν όλοι αυτήν την πολυτέλεια.

Το ότι μιλάω συνεχώς για τον οικογενειακό προγραμματισμό (planned parenthood) ελπίζω ότι βοηθάει στο να ακούγεται ως κάτι οικείο στα αυτιά των περισσοτέρων. Δεν υπάρχει λόγος να μην μπορούμε να μιλάμε για το δικαίωμα στην αναπαραγωγή. Δεν είναι ντροπή. Φυσικά είναι κάτι ιδιωτικό και αφορά το σώμα της κάθε μίας αλλά πρέπει να διώξουμε μακριά το στίγμα.

Διαβάστε ακόμη: O ζοφερός κόσμος του Τζος Γουίντον χωρίς το Planned Parenthood

Δεν ζητάω από την Ιβάνκα Τραμπ να βγει και να μιλήσει για κάτι που δεν πιστεύει... Ξέρω ότι είναι μπερδεμένο. Είναι ο πατέρας της. Μπορείς να το φανταστείς; Ισως φοβάται ότι θα την εγκαταλείψει. Είναι πολύ σκληρό να βάλεις τον εαυτό σου στη θέση ενός τέτοιου ανθρώπου. Αλλά πώς αλλιώς μπορείς να κάνεις τη διαφορά; Ευελπιστώ πως θα κάνει μια θαρραλέα επιλογή και θα υποστηρίξει αυτό που πιστεύει - οτιδήποτε κι αν είναι αυτό.

Δείτε ακόμη: Η Σκάρλετ Τζοχάνσον είναι η Ιβάνκα Τραμπ στο τελευταίο επεισόδιο του «Saturday Night Live»!

Οταν οι γυναίκες μιλούν για το πόσο απολαμβάνουν το σεξ, είναι σχεδόν κάτι το απαγορευμένο. Το να έχεις μια υγιή σεξουαλική συμπεριφορά, σε κατατάσσει αμέσως σαν τσούλα. Οτι δεν έχεις ηθική και ότι δεν μπορείς να είσαι σε μια μονογαμική σχέση. Τη στιγμή που μιλάς για το πόσο ευχαριστιέσαι το σεξ, αυτό παραμένει ταμπού.

Scarlett Johannson Cosmopolitan

Διαβάστε ακόμη: