Buzz

O ζοφερός κόσμος του Τζος Γουίντον χωρίς το Planned Parenthood

στα 10

O Τζος Γουίντον συνεχίζει να εναντιώνεται στον Τραμπ και την πολιτική του, αυτή την φορά με ένα δυνατό βίντεο που δείχνει πως θα ήταν ο κόσμος χωρίς το Planned Parenthood.

O ζοφερός κόσμος του Τζος Γουίντον χωρίς το Planned Parenthood

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζος Γουίντον δείχνει την αποστροφή του στον Ντόναλντ Τραμπ και στην πολιτική του. Λίγους μήνες πριν τις εκλογές είχε γυρίσει ένα βίντεο όπου πολλοί διάσημοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ προέτρεπαν τον κόσμο να ψηφίσει την Χίλαρι Γκλίντον. Επειδή όμως οι εκλογές τελείωσαν, ο Τραμπ νίκησε, δεν πάει να πει πως ο Γουίντον θα σταματήσει να πολεμάει για ένα καλύτερο αύριο.

Έτσι, λίγο καιρό πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα για την «Batgirl», o Γουίντον γύρισε μια νέα καμπάνια με τίτλο «UNLOCKED», η οποία αυτή την φορά είναι υπέρ του Planned Parenthood, μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που προσφέρει σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και υπηρεσίες υγείας για την αναπαραγωγή σε πάνω από 5 εκατομμύρια ανθρώπους στις ΗΠΑ κάθε χρόνο.

Διαβάστε ακόμα: Μετά τη Marvel, ο Τζος Γουίντον στρέφεται στο... ιστορικό δράμα τρόμου εποχής. Γιατί όχι;

unlocked

Αλλά ο Τραμπ έχει αποφασίσει να αποσύρει την χρηματοδότηση από το Planned Parenthood κλείνοντας ήδη αρκετά από τα κέντρα υποστήριξης επειδή, ανάμεσα σε όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες, προσφέρει και εκτρώσεις στις γυναίκες που το επιθυμούν. Ο Τραμπ έχει δείξει κατά καιρούς το πόσο εναντίον είναι των εκτρώσεων και της αντισύλληψης γενικότερα.

Ο Γουίντον είπε σε μια δήλωσή του πως «αν οι πολιτικοί καταφέρουν να κλείσουν το Planned Parenthood, εκατομμύρια κόσμος θα χάσει πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες υγείας. Έλεγχος για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, αντισύλληψη, εξετάσεις για τον καρκίνο… πως όλα αυτά γίνεται να βρίσκονται σε κίνδυνο; Το ‘UNLOCKED’ δείχνει πως θα ήταν ο κόσμος μας χωρίς το Planned Parenthood, και δείχνει πραγματικά ζοφερός. Πάντα υποστήριζα το Planned Parenthood στο παρελθόν, αλλά όταν άρχισα να δουλεύω μαζί τους για το βίντεο αυτό, κατάλαβα πόσες πολλές υπηρεσίες – και μερικές από αυτές είναι αποκλειστικές – προσφέρουν».

Δείτε το πραγματικά δυνατό βίντεο του Τζος Γουίντον «UNLOCKED» παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη: