Buzz

Αφήνοντας τη Marvel, ο Τζος Γουίντον ετοιμάζεται για κάτι μικρό και... κοριτσίστικο

στα 10

Αν δεν ήταν γεμάτος ευχάριστες εκπλήξεις, δε θα ήταν ο Τζος Γουίντον. Διαβάστε τι είπε ο σκηνοθέτης για την καινούργια του ταινία, που γράφει αυτόν τον καιρό.

Αφήνοντας τη Marvel, ο Τζος Γουίντον ετοιμάζεται για κάτι μικρό και... κοριτσίστικο
Ο Τζος Γουίντον στα γυρίσματα του «Avengers: Age of Ultron»

Πέρασαν οι «Avengers», πέρασαν οι «Avengers: Age of Ultron», πέρασε η σχέση του Τζος Γουίντον με την υπερηρωική παράδοση της Marvel - στις αρχές του χρόνου, ο δημιουργός ανακοίνωσε ότι αφήνει αυτό το σύμπαν, έχοντάς το ήδη σημαδέψει ανεξίτηλα και υπέροχα. Και τώρα;

Διαβάστε ακόμη: Ο Τζος Γουίντον εγκαταλείπει για πάντα τον κόσμο της Marvel!

τζος γουίντον 607

Σε συνέντευξή του στο The Wrap, ο Γουίντον δήλωσε ότι γράφει την επόμενη ταινία του, η οποία, όπως λέει, «είναι μια ιστορία για ένα κορίτσι που περνά κάποιες απίστευτες εμπειρίες... Είναι ένα πρωτότυπο σενάριο, πολύ διαφορετικό απ' ό,τι έχω κάνει ως τώρα, μόνο που είναι ακριβώς το ίδιο.» Οχι, δεν περιμέναμε από τον Τζος Γουίντον κάτι λιγότερο αινιγματικό, ούτε, φυσικά, από τώρα έναν τίτλο. Πάντως ο ίδιος ομολογεί ότι, το να δουλεύει μετά από αρκετά χρόνια σε ένα πρότζεκτ που δεν έχει ούτε την υποστήριξη, αλλά ούτε και τις κατευθυντήριες γραμμές ενός μεγάλου στούντιο, είναι μια ανανεωτική εμπειρία: «Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που γράφω χωρίς κάποια πρόβλεψη για το ηλικιακό κοινό που θέλει το στούντιο, χωρίς συγκεκριμένο πλάνο,» λέει ο Γουίντον. «Γράφω απλώς για κάτι που μ' ενδιαφέρει κι έτσι είναι λίγο τρομακτικό και παίρνει λίγο περισσότερο χρόνο. Αλλά νομίζω ότι θα είναι καλό!» Κι εμείς το ίδιο και θα περιμένουμε εναγωνίως να μάθουμε περισσότερα, σε λίγους μήνες που ο Τζος Γουίντον πιστεύει ότι θα έχει τελειώσει το γράψιμο.

Διαβάστε ακόμη: