Buzz

Μετά τη Marvel, ο Τζος Γουίντον στρέφεται στο... ιστορικό δράμα τρόμου εποχής. Γιατί όχι;

στα 10

Ο Τζος Γουίντον είναι, ό,τι θέλει κάνει. Κι έτσι τώρα, θέλει να κάνει ένα δράμα τρόμου (φυσικά), τοποθετημένο στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Μετά τη Marvel, ο Τζος Γουίντον στρέφεται στο... ιστορικό δράμα τρόμου εποχής. Γιατί όχι;

Ο Τζος Γουίντον περνά περίοδο... ενδοσκόπησης. Αποχώρησε οριστικά από τη Marvel, βγήκε μια για πάντα από το twitter, αφιέρωσε χρόνο κι έμπνευση στην προεκλογική καμπάνια της Χίλαρι Κλίντον (ή, καλύτερα, να την πούμε καμπάνια αντι-Τραμπ) κι όλο αυτόν τον καιρό δουλεύει σε κάτι διαφορετικό, δικό του, για το οποίο ελάχιστα μιλά. Κι όπως φαίνεται, αυτό το κάτι, που νομίζαμε ότι ήταν μια κοριτσίστικη ιστορία, φαίνεται ότι είναι ένα δράμα τρόμου (μαζί) του Β' Παγκόσμιου, παρότι το ένα δεν αποκλείει το άλλο.

Δείτε ακόμη: O Τζος Γουίντον, οι Avengers και ένας στρατός από διάσημους σταρ στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον!

τζος γουίντον 607

Σε μια φρεσκότατη συνέντευξή του στο complex, ο Τζος Γουίντον μιλά γι' αυτό το σενάριο του Β' Παγκόσμιου που τον έχει ενθουσιάσει. «Οπωσδήποτε βρίσκεται μακριά από το ύφος για το οποίο έγινα γνωστός,» παραδέχεται ο Γουίντον. «Είναι ιδιαίτερα σκοτεινό... Είναι μια ιστορική ταινία και μαζί ταινία τρόμου, για μια εποχή που ο κόσμος κόντευε να τρελαθεί, τον Β' Παγκόσμιο. Πήγα στη Γερμανία και την Πολωνία για να κάνω έρευνα για την ταινία και παρατήρησα τόσους παραλληλισμούς με την Αμερική. Και ξέρω, μοιάζει τόσο κοινότοπο να συγκρίνεις τον πορτοκαλί τύπο με τον μικροσκοπικό τύπο με το μουστάκι (τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Αδόλφο Χίτλερ), αλλά βλέπεις πράγματα, απίστευτα πράγματα σε σχέση με την προπαγάνδα, την κατάσταση της χώρας και οι παραλληλισμοί σε φρικάρουν.» Η περιέργειά μας είναι, βέβαια, ποιον πρόεδρο θα έχει η Αμερική, όταν η νέα ταινία του Τζος Γουίντον φτάσει στις αίθουσες.

Διαβάστε ακόμη: