Buzz

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον είναι η Ιβάνκα Τραμπ στο τελευταίο επεισόδιο του «Saturday Night Live»!

στα 10

Η ηθοποιός υποδύεται την κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, σε ένα ψεύτικο διαφημιστικό αρώματος για τις ανάγκες του τηλεοπτικού «Saturday Night Live». Δείτε όλα τα βίντεο από τη συμμετοχή της στο χτεσινό επεισόδιο!

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον είναι η Ιβάνκα Τραμπ στο τελευταίο επεισόδιο του «Saturday Night Live»!

«Είναι πανέμορφη, είναι δυναμική, είναι… συνένοχος»

Χθες το βράδυ, η Σκάρλετ Τζοχάνσον εκτέλεσε για πέμπτη φορά χρέη οικοδέσποινας στο «Saturday Night Live», συμμετέχοντας μάλιστα στα περισσότερα σκετς του επεισοδίου. Ομως αυτό που ξεχώρισε ήταν το διαφημιστικό του αρώματος Complicit με πρωταγωνίστρια την κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, την όποια φυσικά και υποδύθηκε η Τζοχάνσον.

Διαβάστε ακόμη: Η Σκάρλετ Τζοχάνσον θα βγει να το φωνάξει να το πει: «Δεν νομίζω ότι είναι φυσικό να είμαστε μονογαμικοί»

Το ψεύτικο σποτάκι σατιρίζει από τη μία απόλυτα πειστικά τα λαμπερά, ιλουστρασιόν διαφημιστικά σποτ του είδους, ενώ την ίδια στιγμή καυτηριάζει τη δίψα της Ιβάνκα Τραμπ για δημοσιότητα και τις υποτιθέμενες φεμινιστικές της θέσεις, και κυρίως τους υποστηρικτές της και τις γυναίκες ψηφοφόρους που υποστηρίζουν αυτήν και τον Ντόναλντ Τραμπ.

Διόλου τυχαία, το βίντεο τελειώνει με τη φράση «Complicit: To άρωμα για τη γυναίκα που θα μπορούσε να τα σταματήσει όλα αυτά… αλλά δεν θα το κάνει».

Δείτε παρακάτω το βίντεο, μαζί με τα υπόλοιπα σκετς στα οποία συμμετείχε η Σκάρλετ Τζοχάνσον στο χτεσινό επεισόδιο του «Saturday Night Live».











Περισσότερη Σκάρλετ Τζοχάνσον