Buzz

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον θα βγει να το φωνάξει να το πει: «Δεν νομίζω ότι είναι φυσικό να είμαστε μονογαμικοί»

στα 10

Σε συνέντευξή της στο Playboy, λίγο μετά το χωρισμό της, η Σκάρλετ Τζοχάνσον βάζει μερικά πράγματα στη θέση τους.

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον θα βγει να το φωνάξει να το πει: «Δεν νομίζω ότι είναι φυσικό να είμαστε μονογαμικοί»

«Βρίσκω την ιδέα του γάμου πολύ ρομαντική. Είναι μια όμορφη ιδέα και η πραγμάτωσή της μπορεί να είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα. Δεν νομίζω ότι είναι φυσικό να είμαστε μονογαμικοί. Μπορεί να με σταυρώσουν γι' αυτό, αλλά νομίζω πως ο γάμος είναι δουλειά. Πολλή δουλειά. Και το γεγονός ότι είναι τόση δουλειά για τόσους πολλούς ανθρώπους - για όλους - αποδεικνύει ότι δεν είναι κάτι φυσικό. Είναι κάτι το οποίο σέβομαι πολύ και έγινα μέρος του, αλλά νομίζω πως σίγουρα είναι αντίθετο με το ένστικτό μου να κοιτάξω πίσω.»

Και αυτή είναι πλέον η άποψη της Σκάρλετ Τζοχάνσον για το γάμο, έχοντας μόλις χωρίσει με τον Ρομέν Ντοριάκ με τον οποίο ήταν μαζί από το 2012 και παντρεμένη κρυφά από το 2014 σε ένα γάμο που υπήρξε σχετικά εκτός δημόσιας προβολής και είχε σαν αποτέλεσμα ένα κορίτσι, την Ρόουζ Ντόροθι Ντοριάκ που γεννήθηκε κάποια στιγμή μέσα στο 2014.

Διαβάστε ακόμη: Από τη Μαντόνα μέχρι τη Σκάρλετ Τζοχάνσον, οι γυναίκες σταρ ξεσπαθώνουν κατά του Ντόναλντ Τραμπ

Scarlett Johansson 607

«Νομίζω ότι ο γάμος μπλέκει αρχικά πολλούς ανθρώπους έξω από τη σχέση σου, γιατί είναι ένα νομικό συμβόλαιο. Το να είσαι παντρεμένη είναι διαφορετικό από το να μην είσαι και όποιος λέει ότι είναι το ίδιο πράγμα ψεύδεται. Ο γάμος αλλάζει τα πράγματα. Εχω φίλους που είναι μαζί για 10 χρόνια και μετά αποφάσισαν να παντρευτούν και αν τους ρωτήσεις τη μέρα του γάμου ή την επόμενη, θα σου πουν ότι είναι διαφορετικό. Πάντα είναι. Είναι μια όμορφη ευθύνη, αλλά είναι ευθύνη.»

Δείτε ακόμη: Αν αντέχετε... αυτές είναι οι πιο σέξι σκηνές στη φιλμογραφία της Σκάρλετ Τζοχάνσον

Scarlett Johansson 607

Στη συνέντευξή της στο Playboy, η πιο εμπορική ηθοποιός όλων των εποχών μιλάει ακόμη για τον Ντόναλντ Τραμπ, το «Ghost in the Shell», τα παιδικά της χρόνια, τις μουσικές που αγαπάει.

Αν δεν είχα γίνει ηθοποιός μάλλον θα είχα ακολουθήσει κάποιου είδους ιατρικό επάγγελμα. Θα μπορούσα να γίνω δερματολόγος. Θα το λάτρευα να γίνω δερματολόγος. Είναι μια ονειρεμένη δουλειά. Οταν οι φίλοι μου λένε "Τι είναι αυτό το περίεργο πράγμα πάνω μου;", εγώ τους λέω πάντα "Κάτσε να το δω". Αλλά δε νομίζω ότι θα μπορούσα να σπουδάσω επτά χρόνια.

[Η διαδήλωση των γυναικών κατά του Ντόναλντ Τραμπ] ήταν ταυτόχρονα μια εμπειρία που σε γείωνε και σε έκανε να νιώθεις ότι έχεις βγει απότο σώμα σου. Παράδοξο. Θεωρούσα τον Οικογενειακό Προγραμματισμό δεδομένο όσο μεγάλωνα. Και βρισκόμαστε στο σημείο να πρέπει να πείσουμε για κάτι που θα έπρεπε να είναι φυσικό: την πρόσβαση των γυναικών στο σύστημα υγείας. Οποιοσδήποτε έχει αιδοίο το χρειάζεται. Γιατί κάνουμε ακόμη αυτές τις συζητήσεις μετά από τόσο χρόνια που ως γυναίκες υποτίθεται ότι έχουμε «απελευθερωθεί»; Είναι απίστευτο.

Συναντήθηκα με τον Γούντι Αλεν αμέσως μετά τις εκλογές. Ημασταν και οι δύο στη λογική πως πρέπει να μιλήσουμε για τις εκλογές πριν πούμε οτιδήποτε άλλο. Και του είπα: «Σε παρακαλώ μη μου πεις πως είσαι ακόμη ένας που θα μου πει "Εγώ στα έλεγα"». Και αυτό μου είπε: «Ειλικρινά σοκαρίστηκα. Πίστευα πως δεν θα κέρδιζε ούτε μια πολιτεία». Και σκέφτηκα πως αν ο Γούντι ένιωθε έτσι, με κάνει να νιώθω καλύτερα που δεν είχα ιδέα. Πήγα να ψηφίσω μαζί με την κόρη μου και ήμουν σε φάση: «Εχουμε γυναίκα Πρόεδρο, το οποίο είναι συναρπαστικό. Και είναι η Χίλαρι Κλίντον, που είναι επίσης κουλ και είμαστε μια χαρά». Μετά μπήκα σε ένα αεροπλάνο για το Χονγκ Κονγκ, 16 ώρες πτήση. Ηπια δύο ποτήρια κρασί και κοιμήθηκα. Ξύπνησα 10 ώρες μετά και η αεροσυνοδός με ρώτησε αν θέλω να ξέρω τα αποτελέσματα των εκλογών. Την κοίταξα και της είπα: «Ναι ξέρω αλλά πες μου τα νέα. Τι είναι. Νομίζω ξέρω πως είναι η Κλίντον». Και αυτή μου είπε: «Οχι, στην πραγματικότητα είναι ο Τραμπ». Σκέφτηκα πως βρισκόμουν σε ένα επεισόδιο του Twilight Zone.


Διαβάστε και δείτε ακόμη

Scarlett Johansson 607