Buzz

O κρυφός γάμος της Σκάρλετ Τζοχάνσον

στα 10

Κάνοντας την έκπληξη, η Σκάρλετ Τζοχάνσον παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Ρομέν Ντοριάκ σε μυστική τελετή τον Οκτώβριο, λίγο μετά τη γέννηση της κόρης τους.

O κρυφός γάμος της Σκάρλετ Τζοχάνσον

Ανώνυμες (φυσικά) πηγές δηλώνουν πως η Σκάρλετ Τζοχάνσον παντρεύτηκε τον Ρομέν Ντοριάκ σε μια μικρή τελετή, αμέσως μετά τη γέννηση της κόρης τους, επειδή δεν ήθελαν τη δημοσιότητα. Και συμπληρώνουν πως ο γάμος δεν έγινε στο Παρίσι όπως όλοι περίμεναν, αλλά σε μυστική τοποθεσία στην Αμερική στο Φίλισμπεργκ της Μοντάνα την 1η Οκτωβρίου.

Η ιστορία του μυστικού γάμου της Σκάρλετ Τζοχάνσον δεν είναι και τόσο πρόσφατη, αλλά ξέσπασε ως big news μετά τη χθεσινή τελετή των Gotham Awards στη Νέα Υόρκη, όταν το ζευγάρι - φορώντας τις βέρες του - απευθυνόταν σε όλους ως παντρεμένο και μοιράστηκε ουκ ολίγες φωτογραφίες της κόρης του με τους διάσημους φίλους του. Ενας (ακόμη) ανώνυμος καλεσμένος στα βραβεία δήλωσε: «Η Σκάρλετ συστήνει σε όλους τον Ρομέν ως σύζυγό της, επίσης δείχνει φωτογραφίες του μωρού της Ρόουζ στον κόσμο. Δείχνει απλα πολύ πολύ ευτυχισμένη.»

Scarlet Johannson 607 Το ζευγάρι δείχνει περήφανο το μωρό στην Τζούλιαν Μουρ στη διάρκεια των Gotham Awards

Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος της Σκάρλετ Τζοχάνσον, αφού από το 2008 έως το 2010 ήταν σύζυγος του Ράιαν Ρέινολντς. H ίδια είχε δηλώσει πως δεν ήθελε να βιαστεί, αλλά μετά την εγκυμοσύνή της είχε αφήσει να εννοηθεί πως ο γάμος της με τον Ντοριάκ θα γίνει μετά τη γέννηση του μωρού, όπως τελικά και συνέβη. Αν και κανείς από την πλευρά του ζευγαριού δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση.

Διαβάστε ακόμη: