Buzz

H Σκάρλετ Τζοχάνσον και η μπάντα της διασκευάζουν New Order για καλό σκοπό

στα 10

Το συγκρότημα της ηθοποιού, με το όνομα Sugar for Sugar, προσφέρει τη δική του εκδοχή στο «Bizarre Love Triangle», στο πλαίσιο ενός φιλανθρωπικού άλμπουμ.

H Σκάρλετ Τζοχάνσον και η μπάντα της διασκευάζουν New Order για καλό σκοπό

Μπορεί ακόμα να παλεύει να πείσει τους μουσικοκριτικούς για τις μουσικές και τραγουδιστικές της ικανότητες, αυτό όμως διόλου δεν πτοεί την ScarLo, η οποία κυκλοφόρησε μόλις μια διασκευή του «Bizarre Love Triangle» των New Order, με το νέο της συγκρότημα, Sugar for Sugar. Και κανείς δεν μπορεί να την κατηγορήσει, ειδικά όταν αυτό γίνεται για καλό σκοπό.

Διαβάστε ακόμη: «What are you?» . Η Σκάρλετ Τζοχάνσον αποκαλύπτεται στα πρώτα teasers του «Ghost in the Shell»

Scarlett Johansson 607

Το κομμάτι αποτελεί μέρος του άλμπουμ «The Time Is Now», που θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου από το amfAR, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα ερευνών για την καταπολέμηση του HIV/AIDS, και το οποίο περιλαμβάνει διασκευές σύγχρονων καλλιτεχνών πάνω σε εμβληματικά τραγούδια της δεκαετίας του ’80. Οι Phantogram, οι Metric, η Ντίτα φον Τιζ και ο Σεμπαστιάν Τελιέ είναι μερικοί ακόμα από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν αφιλοκερδώς στα 14 κομμάτια του άλμπουμ.

Η διασκευή του «Bizarre Love Triangle» είναι η πρώτη επίσημη κυκλοφορία των Sugar for Sugar, οι οποίοι αποτελούν παραλλαγή του προηγούμενου, βραχύβιου συγκροτήματος της Σκάρλετ Τζοχάνσον, The Singles, μείον ένα από τα μέλη του.

Πατήστε το play παρακάτω για να ακούσετε το κομμάτι.


Διαβάστε ακόμη