Buzz

Η Σκάρλετ τραγουδά Μπάρι Μάνιλοου για καλό σκοπό!

στα 10

Δείτε τον Μπάρι Μάνιλοου να συνθέτει ένα διαφημιστικό τζινγκλ για το Red Shopathon, τη φετινή φιλανθρωπική καμπάνια κατά του AIDS, με μούσα και ερμηνεύτρια τη Σκάρλετ Τζοχάνσον.

Η Σκάρλετ τραγουδά Μπάρι Μάνιλοου για καλό σκοπό!

Ο Τζίμι Κίμελ και μία πλειάδα καλλιτεχνών και celebrities ενώνουν δυνάμεις φέτος για να ενισχύσουν την Red αντι-Aids καμπάνια του Bono. Η φετινή ιδέα είναι ένας μαραθώνιος αγορών (Red shopathon): οι τηλεθεατές παίρνουν τηλέφωνο και αγοράζουν υπηρεσίες και προϊόντα από 10 ευρώ και πάνω και όλα τα έσοδα πηγαίνουν στην έρευνα για την καταπολέμηση του Aids της φιλανθρωπικής εταιρίας Red. Θα υπάρξουν και νικητές που θα κληρωθούν για ένα γνωρίσουν τους σταρς από κοντά - για ένα γεύμα, για ένα μάθημα, για μία βόλτα.

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Μαρκ Ράφαλο έκανε την παραδοσιακή Halloween φάρσα του Τζίμι Κίμελ στα παιδιά του

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Μπάρι Μανίλοου («who writes the songs that make the whole world sing...») δέχεται την πρό(σ)κληση του Τζίμι Κίμελ να γράψει το διαφημιστικό τζινγκλ της καμπάνιας. Χρειάζεται όμως μια μούσα. «Τι θα έλεγες για τη Σκάρλετ Τζοχάνσον;» του προτείνει ο Κίμελ και... η Σκάρλετ εμφανίζεται από το πουθενά κι ερμηνεύει, όχι μόνο το τραγουδάκι του Μάνιλοου, αλλά κι όλες τις χιουμοριστικές παραλλαγές του μέχρι εκείνος να καταλήξει στην τελική βερσιόν.

Δείτε το βίντεο:


Δείτε και διαβάστε ακόμα: