Buzz

Dear Class of 2020: Η μεγαλύτερη ψηφιακή τελετή αποφοίτητησης για την τάξη του 2020

στα 10

Η μεγαλύτερη ψηφιακή τελετή αποφοίτησης για την τάξη του 2020 στην Αμερική έγινε στις 6 Ιουνίου, με σύνθημα έναν καλύτερο κόσμο.

Flix Team
Dear Class of 2020: Η μεγαλύτερη ψηφιακή τελετή αποφοίτητησης για την τάξη του 2020

Από τον Μπαράκ Ομπάμα μέχρι τους Simpsons και από τους U2 μέχρι την Κέιτι Πέρι, προσωπικότητες της πολιτικής και του θεάματος συμμετείχαν σε μια από τις μεγαλύτερες ψηφιακές τελετές αποφοίτησης που έγιναν φέτος για την τάξη του 2020 στο YouTube, αναπληρώνοντας έτσι την εμπνευστική και εορταστική ατμόσφαιρα των αποφοιτήσεων που ακυρώθηκαν φέτος λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Ο Μπαράκ Ομπάμα συνόψισε στο δικό του λόγο την πρόκληση της εποχής στην οποία ζει η Αμερική σήμερα:

«Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε ξεπερνούν κατά πολύ έναν ιό... Με πολλούς τρόπους, η πανδημία έφερε στο προσκήνιο προβλήματα που γιγαντώνονται εδώ και πολύ καιρό, είτε αυτά είναι η διεύρυνση της οικονομικής ανισότητας, η έλλειψη βασικής υγειονομικής περίθαλψης για εκατομμύρια ανθρώπους, η συνεχιζόμενη μάστιγα της μισαλλοδοξίας και του σεξισμού ή των δυσλειτουργιών που μαστίζουν το πολιτικό μας σύστημα. Ομοίως, οι διαμαρτυρίες και η ανταπόκριση στη δολοφονία των Τζορτζ Φλόιντ, Μπρένα Τέιλορ, Αχμούντ Αρμπερι και Νίνα Ποπ δεν είναι απλώς μια αντίδραση σε αυτές τις συγκεκριμένες τραγωδίες. Απαντούν σε δεκαετίες αγωνίας και απογοήτευσης για άνιση μεταχείριση, καθώς και στην αποτυχία μεταρρύθμισης των αστυνομικών πρακτικών και του ευρύτερου συστήματος της ποινικής δικαιοσύνης. Tα σοκ ενάντια στο σύστημα που βλέπουμε αυτή τη στιγμή, καθώς προετοιμάζεστε να βγείτε στον κόσμο, μας θυμίζουν ότι δεν μπορούμε να θεωρούμε τα πράγματα δεδομένα. Πρέπει να εργαστούμε για να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα.»

Δείτε παρακάτω μερικούς από τους λόγους που ακούστηκαν, με φόντο μια Αμερική που φλέγεται από τις διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ και ένα κόσμο που πρέπει επειγόντως να αλλάξει διαδρομή.

Διαβάστε ακόμη: Αν είναι να κάνεις το καλό, κάν'το όπως ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ

Μπαράκ Ομπάμα


Μισέλ Ομπάμα


Beyonce


Lady Gaga


The Simpsons


To καστ του Schitt's Creek (με τη Μαράια Κάρεϊ)


U2


BTS


Κέιτι Πέρι


Δείτε εδώ ολόκληρο το Dear Class 2020:


Δείτε ακόμη: O Μπραντ Πιτ στέλνει συγχαρητήρια στους απόφοιτους του πανεπιστημίου του στο Μιζούρι