Αν είναι να κάνεις το καλό, κάν'το όπως ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ

BUZZ 26 MAY  /  Μανώλης Κρανάκης

110.000 ιατρικές μάσκες μοίρασε με το αγροτικό του ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ, συνεχίζοντας να προσφέρει με τον δικό του αφοπλιστικό cool τρόπο.

Συνεχίζοντας τη φιλανθρωπική του δράση το ζευγάρι Μάθιου ΜακΚόναχει και Καμίλα Αλβες παρέδωσαν προσωπικά 110.000 μάσκες σε νοσοκομεία στο Τέξας. Τον Απρίλιο είχαν κάνει ακόμη μια μεγάλη δωρεά - 80.000 μάσκες σε υγειονομικό προσωπικό στο Οστιν και στη Νέα Ορλεάνη - μέσω της πρωτοβουλίας BStrong της Μπέθανι Φράνκελ, πρωταγωνίστρια της σειράς «Real Housewives of New York City».

Ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ στάθηκε επίσης στο πλευρό των απόφοιτων του 2020 με ένα βίντεο προς τους φοιτητές του Πανεπιστημίου του Τέξας, συνεχίζει να προσφέρει στήριξη σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου μέσω της οργάνωσης «Just Keep Livin» (που ίδρυσε ο ίδιος προς τιμήν του πατέρα του), υπήρξε ένας από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές κάθε σωστής προσπάθειας για την αντιμετώπιση της πανδημίας, έδωσε οδηγίες για το πώς να φτιάξει κανείς τη δική του μάσκα, διοργάνωσε το πιο ωραίο παιχνίδι bingo, κάνοντας έκπληξη σε έναν οίκο ευγηρίας τον Απρίλιο, ήταν ο πρωταγωνιστής της απόλυτης ταινίας της καραντίνας. και έζησε ξανά και το «Wedding Planner», 20 χρόνια μετά, μέσω social media.

View this post on Instagram

originals @jklivinfoundation @utaustintx

A post shared by Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) on

View this post on Instagram

we’ve got more livin to do #BobbyBandito

A post shared by Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) on

Δείτε ακόμη: «Να το ξανακάνουμε!» Η Τζένιφερ Λόπεζ κι ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ ξαναζούν το «Wedding Planner», 20 χρόνια μετά, στο twitter

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.