Buzz

O Μπραντ Πιτ στέλνει συγχαρητήρια στους απόφοιτους του πανεπιστημίου του στο Μιζούρι

στα 10

Με ένα βίντεο από την καραντίνα του, ο πάλαι ποτέ φοιτητής δημοσιογραφίας του Missouri State στέλνει ευχές κα συγχαρητήρια στην τάξη του 2020!

O Μπραντ Πιτ στέλνει συγχαρητήρια στους απόφοιτους του πανεπιστημίου του στο Μιζούρι

Στα 80ς, πριν μετακομίσει στο Χόλιγουντ για να κυνηγήσει το όνειρό του και να γίνει ηθοποιός, ο οσκαρικός πλέον Μπραντ Πιτ είχε γραφτεί στο Missouri State πανεπιστήμιο της γενέτειράς του για να σπουδάσει δημοσιογραφία.

Τριάντα χρόνια μετά, κάτως από συνθήκες που κανείς δεν πίστευε ότι θα ζήσει ο πλανήτης (από τον κήπο του σπιτιού του σε καραντίνα), ο Μπραντ δέχεται την πρόσκληση του διευθυντή του Missouri State να στείλει συγχαρητήρια σε όσους αποφοίτησαν φέτος, χωρίς να μπορούν να έχουν μία κανονική τελετή αποφοίτητσης.

Θυμηθείτε κι αυτό: SGN: Ο Τζον Κραζίνσκι διοργάνωσε εικονική τελετή αποφοίτησης με καλεσμένους τον Σπίλμπεργκ, την Οπρα και την Μαλάλα

«Πρέπει να είναι πολύ περίεργο για εσάς να παίρνετε πτυχίο σε τέτοιες δύσκολες εποχές, αλλά να ξέρετε ότι σας χειροκροτάμε όπου κι αν βρισκόμαστε! Και στηριζόμαστε σε εσάς για να κάνετε τον κόσμο καλύτερο»

Δείτε το βίντεο:


Διαβάστε και δείτε ακόμα: