Buzz

Celebrity IOU: Ο Μπραντ Πιτ κάνει ένα δώρο αγάπης στην πιστή του μακιγιέζ

στα 10

Πάσχα, ημέρες αγάπης, κι ο Μπραντ Πιτ ανταποδίδει την αγάπη και τη 30 χρόνων φιλία στην συνεργάτη του, με ένα καταπληκτικό δώρο.

Celebrity IOU: Ο Μπραντ Πιτ κάνει ένα δώρο αγάπης στην πιστή του μακιγιέζ

Το «Celebrity IOU» (ένα celebrity ομολογεί σε κάποιον ότι «του χρωστάει») θέλει σταρς να ανταποδίδουν με έναν τρόπο τη φιλία και την ευγνωμοσύνη που νιώθουν για κάποιον από το περιβάλλον τους. Δηλώνουν τον άνθρωπο που θέλουν να εκπλήξουν, εξηγούν την ανάγκη πίσω από την ιδέα τους και οι «Property Brothers», τα αδέλφια Ντρου και Τζόναθαν Σκοτ, έρχονται να πραγματοποιήσουν όλα τα υπόλοιπα.

Διαβάστε κι αυτό: Ο Μπραντ Πιτ σχολιάζει τον αλκοολισμό, την αποτοξίνωσή του και πόσο διαφορετικός άνθρωπος είναι σήμερα

Ο Μπραντ Πιτ που είναι ο καλεσμένος του πρώτου επεισοδίου που προβλήθηκε πριν από λίγες μέρες στην Αμερική, είναι στενός φίλος της μακιγιέζ Τζιν Μπλακ - ξεκίνησαν να συνεργάζονται από τους «Θρύλους του Πάθους» το 1990 («σε μία γυμνή σκηνή έπρεπε να βάλει make up στον πισινό μου, κι αυτό είναι κάτι που δε θα ξανασυζητήσουμε ποτέ!») και από τότε είναι αχώριστοι. Εκείνη τον έβαψε στο «Fight Club», εκείνη στους «12 Πίθηκους», εκείνη παντού. Πέραν όμως των συνεργασιών, ο Πιτ ομολογεί ότι στον καναπέ της έχει περάσει όλα τα βράδια που δεν τον χωρούσε κανένα άλλο σπίτι. «Εχει μία χρυσή καρδιά».

Brad Pitt IOU 607 1

Η ιδέα του ήταν να μεταμορφωθεί ένα μικρό σπιτάκι που έχει ως αποθήκη σε ξενώνα, που όμως να λειτουργεί κι ως το προσωπικό της στούντιο - εκεί να μένουν φίλοι, όταν φιλοξενεί κόσμο, αλλά εκεί να υποδέχεται και να βάφει τους διάσημους πελάτες της.

Δείτε, όχι μόνο τι σκάρωσαν οι Property Brothers, αλλά πόσο σημαντικός ήταν σε κάθε βήμα, ο γνωστός για το πάθος του με την αρχιτεκτονική, Μπραντ Πιτ. Και πόσο αστείος, ζεστός, άνετος, ακομπλεξάριστος και πόσο αληθινός με τη φίλη του. Η συγκίνησή του με την έκπληξη και το σοκ της είναι όλα τα λεφτά.

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο εδώ:


Διαβάστε περισσότερα: