Buzz

SGN: Ο Τζον Κραζίνσκι διοργάνωσε εικονική τελετή αποφοίτησης με καλεσμένους τον Σπίλμπεργκ, την Οπρα και την Μαλάλα

στα 10

Το καλό παιδί του Χόλιγουντ μέσα από την εκπομπή που σκαρώνει εν μέσω πανδημίας, αποφάσισε να βοηθήσει τα παιδιά της Αμερικής να γιορτάσουν τα πτυχία τους - και το κάνει με επίτιμους καλεσμένους!

SGN: Ο Τζον Κραζίνσκι διοργάνωσε εικονική τελετή αποφοίτησης με καλεσμένους τον Σπίλμπεργκ, την Οπρα και την Μαλάλα

Aπό τις αρχές Απριλίου, ο Τζον Κραζίνσκι θα μπορούσε να έχει πάρα πολλά νεύρα. Κυριολεκτικά ώρες πριν την πρεμιέρα του «A Quiet Place 2», η Αμερική (κι ο κόσμος όλος) μπήκε σε καραντίνα.

Αντθέτως όμως, το καλό (και πανέξυπνο) παιδί του Χόλιγουντ αποφάσισε να σκαρώσει μία εκπομπή στο youtube, που θα συγκεντρώνει και θα μεταδίδει "τα καλά νέα της εβδομάδας" για να στηρίξει το ηθικό των εγκλεισμένων και τρομαγμένων θεατών του: πόσοι ασθενείς με Covid 19 θεραπεύτηκαν, βίντεο γειτονικής αλληλεγγύης μέσα στην καραντίνα, χιουμοριστικά ερασιτεχνικά βίντεο για να σκοτώσεις τη βαρεμάρα και πολλά άλλα...

Το «Some Good News» (SGN) τρέχει εδώ και 40 μέρες περίπου, όσο επαγγελματικά (το χτύπημα των χαρτιών του κουστουμαρισμένου Κραζίνσκι στο γραφείο του, κάθε φορά που ξεκινά μια νέα είδηση είναι το "touch") κι όσο αυθόρμητα χρειάζεται και σε κάθε εκπομπή έχει και συμμετοχές διασήμων σταρ (πχ τον Μπραντ Πιτ σε ρόλο «μετεωρολόγου»).

SGN John Krasinski 607

Στο πρόσφατό του επεισόδιο το Κραζίνσκι αναγνωρίζει ότι εκατομμύρια παιδιά (από το Γυμνάσιο μέχρι το πανεπιστήμιο) χάνουν την ευκαιρία να παραστούν στις τελετές αποφοίτησης τους - λόγω καραντίνας. Και ετοιμάζει μια ολόκληρη εκπομπή αφιερωμένη σε αυτό. Τους προτρέπει να φορέσουν την τήβεννό τους πάνω από την πυτζάμα, να διαβάσουν τους λόγους που είχαν ετοιμάσει και να ακούσουν τους διάσημους καλεσμένους (σε κάθε αποφοίτηση υπάρχει ένας) που θα τους δώσουν συμβουλές για το μέλλον.

Και ποιους έφερε (έστω μέσω zoom) στη διαδυκτιακή του αποφοίτηση: τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, την Οπρα Γουίνφρεϊ, την Μαλάλα Γιουσαφζάι και τον Τζον Στιούαρτ. Οχι κι άσχημα!

Δείτε το, θα σας φτιάξει το κέφι!


Δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρεί να αποζημειώσει τα παιδιά για όσα χάνουν λόγω καραντίνας: την προηγούμενη εβδομάδα είχε διοργανώσει και χορούς αποφοίτων (prom night) με καλεσμένους τους Billie Eilish, Jonas Brothers, Chance the Rapper, και Rainn Wilson που έπαιξαν live!


Διαβάστε και δείτε περισσότερα: