Buzz

Πόσο είναι πιθανό το «Ενα Ησυχο Μέρος 3»;

στα 10

Ο Τζον Κραζίνσκι λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας στις αίθουσες δήλωσε πως έχει κάποιες ιδέες για ένα τρίτο μέρος.

Πόσο είναι πιθανό το «Ενα Ησυχο Μέρος 3»;

To «Ενα Ησυχο Μέρος 2» του Τζον Κραζίνσκι μπορεί να μην έχει βγει ακόμα στις αίθουσες αλλά έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα τεράστιο buzz γύρω του, κυρίως μετά και από τις πρώτες αντιδράσεις της ταινίας. Αραγε η δεύτερη ταινία μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για μια τρίτη και, γιατί όχι, ένα ολόκληρο franchise; Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της Κραζίνσκι πιστεύει πως υπάρχει αυτή η πιθανότητα.

Διαβάστε ακόμα: Κάντε ησυχία να δούμε μαζί το τρέιλερ του «A Quiet Place Part II»

a quiet place 2 607

Μιλώντας στο Deadline δήλωσε πως άρχισε να σκέφτεται την ιστορία μιας τρίτης ταινίας με το που τελείωσε τα γυρίσματα της δεύτερης και έχει ήδη κάποιες ιδέες γύρω από αυτή. «Είναι ενδιαφέρον μιας και ποτέ δεν σκέφτηκα την πιθανότητα μιας δεύτερης ταινίας γυρίζοντας την πρώτη. Παρόλα αυτά μου είχαν κάνει και τότε αυτή την ερώτηση. Οταν έβλεπα τις φωτιές που άναβαν στον ορίζοντα σκεφτόμουν πως δεν θα ήταν τέλειο αν μπορούσαμε να εξερευνήσουμε το που οδηγούν; Ποιος βρίσκεται πίσω από αυτές τις φωτιές; Αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα ένα σίκουελ. Οπότε όταν ξεκίνησα να γράφω το σίκουελ ξεκίνησα από αυτές τις φωτιές. Ετσι αυτή την φορά όταν το μυαλό μου σκέφτεται το τι μπορεί να σημαίνει κάτι το συγκεκριμένο σε αυτή την ταινία για το μέλλον, κρατάω σημειώσεις σε περίπτωση που χρειαστεί να προετοιμαστώ για το τρίτο μέρος», δήλωσε ο Κραζίνσκι.

Επίσης ανέφερε πως όταν η γυναίκα του και η πρωταγωνίστρια της ταινίας Εμιλι Μπλαντ διάβασε το σενάριο της δεύτερης ταινίας του είπε πως ένοιωθε πως έμοιαζε σαν το δεύτερο κεφάλαιο μιας τριλογίας. Και αυτό τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα μιας και ο ίδιος σκέφτονταν το «Μέρος 2» ως τίτλο. Τελικά αυτό επιβεβαιώνει πως θα δούμε και ένα τρίτο μέρος σύντομα; Οχι ακόμα, αλλά αν η ταινία πάει τόσο καλά εισπρακτικά και αποδειχθεί επιτυχία τότε το τρίτο μέρος δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή του.

UPDATE 12/3

Με ένα ποστ του στο instagram ο Τζον Κραζίνσκι ανακοίνωσε την αναβολή εξόδου στις αίθουσες της ταινίας «Ενα Ησυχο Μέρος 2», η οποία ήταν προγραμματισμένη να βγει στην Αμερική στις 20 Μαρτίου (και στην Ελλάδα στις 19 Μάρτιου). «Ενα από τα πράγματα για το οποίο είμαι περήφανος είναι ότι ο κόσμος λέει πως είναι καλύτερο να δείτε την ταινία μας με παρέα. Λοιπόν μετά από όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνει κάτι τέτοιο. Οσο κι αν είμαστε ενθουσιασμένοι για να δείτε την ταινία, θα πρέπει να την κυκλοφορήσω όταν θα είμαστε έτοιμοι για να ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ να την δούμε όλοι μαζί.» Μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί μια νέα ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στις αίθουσες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

AQuietPlacePart2...Take2

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Krasinski (@johnkrasinski) στις

Διαβάστε ακόμα: O Τζον Κραζίνσκι θα γράψει το σενάριο του σίκουελ του «Ενα Ησυχο Μέρος»