Buzz

Αυτές είναι οι πρώτες αντιδράσεις για το «Ενα Ησυχο Μέρος 2»

στα 10

Οχι ότι περιμέναμε κάτι λιγότερο, αλλά οι πρώτες αντιδράσεις μιλούν για ένα εξαιρετικό, από όλες τις απόψεις, σίκουελ.

Αυτές είναι οι πρώτες αντιδράσεις για το «Ενα Ησυχο Μέρος 2»

H ταινία του Τζον Κραζίνσκι «Ενα Ησυχο Μέρος» ήταν μια από αυτές τις ταινίες που μπορεί να μην είχε αρκετά μεγάλο buzz πριν παιχτείς στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά κατάφερε να γίνει ένα καλτ φαινόμενο και μια από τις καλύτερες και πιο έξυπνες ταινίες τρόμου που μετατρέπει ένα φαινομενικά απλό εύρημα σε μιάμιση ώρα απολαυστικής αγωνίας.

Tώρα, δύο χρόνια μετά, το «Ενα Ησυχο Μέρος 2», έκανε ήδη την πρεμιέρα του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και οι πρώτες αντιδράσεις μιλούν για ένα εξαιρετικό, από όλες τις απόψεις, σίκουελ, ενώ κάποιοι χαρακτηρίζουν την μικρή πρωταγωνίστρια της ταινίας Μίλισεντ Σίμοντς ως τη «νέα Ρίπλεϊ».

Διαβάστε ακόμα: Κάντε ησυχία να δούμε μαζί το τρέιλερ του «A Quiet Place Part II»

Στο δεύτερο μέρος, ακολουθώντας τα θανατηφόρα γεγονότα στο σπίτι, η οικογένεια των Αμποτ πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει τους κινδύνους του έξω κόσμου, καθώς συνεχίζουν τον αγώνα για επιβίωση σιωπηλοί. Αναγκασμένοι να κινούνται προς το άγνωστο, γρήγορα συνειδητοποιούν ότι τα πλάσματα που κυνηγούν βασισμένα στον ήχο δεν αποτελούν τη μοναδική απειλή που καρτερεί πίσω από το μονοπάτι της άμμου. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 19 Μαρτίου από την Odeon.