Buzz

Η Τζέιμι Λι Κέρτις προστέθηκε στο καστ του «Borderlands»

στα 10

Η κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου video game, σε σκηνοθεσία του Ιλάι Ροθ, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το καστ της.

Η Τζέιμι Λι Κέρτις προστέθηκε στο καστ του «Borderlands»

H κινηματογραφική μεταφορά του video game «Borderlands» σε σκηνοθεσία του Ιλάι Ροθ συνεχίζει να εκπλήσσει με το καστ της. Μετά και τις ανακοινώσεις για την Κέιτ Μπλάνσετ στον ρόλο της Λίλιθ και τον Κέβιν Χαρτ στον ρόλο στοϊκού στρατιώτη Ρόλαντ, στο καστ έρχεται να προστεθεί και η Τζέιμι Λι Κέρτις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα η «Κέρτις θα παίξει τον ρόλο της Τάνις, μιας αρχαιολόγου στον πλανήτης Πανδόρα η οποία έχει το κλειδί για να ανακαλύψει την κρύπτη, αλλά η περίπλοκη ιστορία της με την Λίλιθ δεν βοηθάει και τόσο την κατάσταση.»

Η Τάνις στα παιχνίδια ήταν ένας non-player character η οποία ήταν πολύ πιο μικρή από τον χαρακτήρα που φαίνεται πως θα ενσαρκώσει η Κέρτις. Ρίχνοντας μια μικρή ματιά στο Borderlands Wiki μαθαίνουμε πως ήταν αυτιστική με έλλειψη ενσυναίσθησης, έχει μια ασυνήθιστη φωνητική ασθένεια την ηχολαλία, δείχνει μια δυσκολία με τις κοινωνικές ενδείξεις ενώ είναι παθιασμένη με την έρευνά της. Στο παιχνίδι έπασχε από πολλαπλά ψυχωτικά ξεσπάσματα μετά και τον θάνατο αρκετών συναδέλφων της στον πλανήτη Πανδόρα, αλλά και είχε ακόμα περισσότερα ξεσπάσματα όταν αρκετοί από αυτούς έφυγαν και την άφησαν μόνη, κάνοντάς την να έχει εμμονή με το να ανακαλύψει την κρύπτη, και με την μοναξιά της να την έχει οδηγήσει να δημιουργήσει σχέσεις με άψυχα αντικείμενα. Σίγουρα ένας ενδιαφέρον χαρακτήρας.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ιλάι Ροθ ετοιμάζεται να μπει στον κόσμο του «Borderlands»

tannis borderlands 607

Ο Ιλάι Ροθ δήλωσε για την προσθήκη της Κέρτις στο καστ πως «το να συνεργαστώ με την Τζέιμι Λι Κέρτις ήταν ένα όνειρο ζωής για μένα και είμαι ενθουσιασμένος να φέρω το χιούμορ, την ζεστασιά της και τον εντυπωσιακό χαρακτήρας της στον ρόλο της Τάνις.»

Το σενάριο την ταινίας έγραψε ο Κρεγκ Μέιζιν (ο οποίος πρόσφατα μας έδωσε το αριστουργηματικό «Chernobyl», αλλά και παλιότερα τον «Κυνηγό: Η Μάχη του Χειμώνα» και κάποια από τα «Scary Movies») για λογαριασμό της Lionsgate. Το πρώτο video game της σειράς κυκλοφόρησε το 2009 και απέκτησε τρία σίκουελς, το «Borderlands 2» το 2012, το «Borderlands: The Pre-Sequel» το 2014 και το «Borderlands 3» το 2019. Το πρώτο παιχνίδι εξελίσσεται στο μακρινό μέλλον όπου μεγάλες εταιρείες επιδιώκουν τον έλεγχο διαφόρων πλανητών για να δημιουργήσουν αποικίες και να εξορίσουν τον ορυκτό τους πλούτο και τους πόρους τους. Οταν μια από αυτές τις μεγαλοεταιρείες, η Atlas Corporation, ανακαλύπτει μια τεράστια κρύπτη στον πλανήτη Παντόρα (όχι αυτό με τα μπλε πλάσματα), στέλνει μια ομάδα ατόμων οι οποίοι καταλήγουν να βρεθούν σε πόλεμο με τους κατοίκους και τα εξωγήινα ζώα που βρίσκονται εκεί, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούν να εμποδίσουν μια άλλη εταιρεία να φτάσει πρώτη στην κρύπτη.

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάποια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της στις αίθουσες.

Διαβάστε ακόμα: H Τζέιμι Λι Κέρτις χαρακτηρίζει το «Halloween Kills» ως «αριστούργημα»

borderlands 607