Buzz

Ο Ιλάι Ροθ ετοιμάζεται να μπει στον κόσμο του «Borderlands»

στα 10

Η πολυαγαπημένη σειρά video games ετοιμάζεται για το κινηματογραφικό της ντεμπούτο.

Ο Ιλάι Ροθ ετοιμάζεται να μπει στον κόσμο του «Borderlands»

Η σειρά video games «Borderlands» έχει αγαπηθεί από αρκετούς, όχι μόνο για το gameplay του αλλά, κυρίως, λόγω του υπέροχου αναρχικού κόσμου της γεμάτο από ιδιότροπους και καλογραμμένους χαρακτήρες αλλά και του ιδιαίτερου και ανατρεπτικού της χιούμορ, με αρκετές δόσεις ωμής βίας.

Και τώρα ετοιμάζεται η σειρά αυτή ετοιμάζεται να αποκτήσει την δική της ταινία σε σκηνοθεσία μάλιστα του Ιλάι Ροθ και σενάριο Κρεγκ Μέιζιν (ο οποίος πρόσφατα μας έδωσε το αριστουργηματικό «Chernobyl», αλλά και παλιότερα τον «Κυνηγό: Η Μάχη του Χειμώνα» και κάποια από τα «Scary Movies») για λογαριασμό της Lionsgate. O ίδιος ο Ροθ έκανε την ανακοίνωση αυτή στον λογαριασμό του στο twitter με την παρακάτω εικόνα.

Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix για την ταινία «Κανίβαλοι» του Ιλάι Ροθ.

Λίγο αργότερα ο Ροθ δήλωσε πως «είμαι πολύ ενθουσιασμένος να βουτήξω στον κόσμο του “Borderlands” και δεν θα μπορούσα να το κάνω με καλύτερο σενάριο, παραγωγούς και στούντιο από αυτό που έχω τώρα. Εχω μια μακρά και επιτυχημένη ιστορία με την Lionsgate – νιώθω πως μεγαλώσαμε μαζί και τα πάντα στην σκηνοθετική μου καριέρα οδήγησαν σε αυτό ένα τόσο μεγάλη κλίμακας και φιλόδοξο πρότζεκτ.»

Ο Νέιθαν Καχάνι, πρόεδρος του κινηματογραφικού τμήματος της Lionsgate, είπε πως «με το όραμα του Ιλάι και το σενάριο του Κρεγκ, πιστεύουμε πως σπάσαμε τον κώδικα στο να μεταφέρουμε τον αναρχικό κόσμο του “Borderlands” στη μεγάλη οθόνη με έναν τεράστιο τρόπο, ως μια φρέσκια, συναρπαστική και κινηματογραφική εμπειρία για το κοινό αλλά και για τους φανς του παιχνιδιού.»

Το πρώτο video game της σειράς κυκλοφόρησε το 2009 και απέκτησε τρία σίκουελς, το «Borderlands 2» το 2012, το «Borderlands: The Pre-Sequel» το 2014 και το «Borderlands 3» το 2019. Το πρώτο παιχνίδι εξελίσσεται στο μακρινό μέλλον όπου μεγάλες εταιρείες επιδιώκουν τον έλεγχο διαφόρων πλανητών για να δημιουργήσουν αποικίες και να εξορίσουν τον ορυκτό τους πλούτο και τους πόρους τους. Οταν μια από αυτές τις μεγαλοεταιρείες, η Atlas Corporation, ανακαλύπτει μια τεράστια κρύπτη στον πλανήτη Παντόρα (όχι αυτό με τα μπλε πλάσματα), στέλνει μια ομάδα ατόμων οι οποίοι καταλήγουν να βρεθούν σε πόλεμο με τους κατοίκους και τα εξωγήινα ζώα που βρίσκονται εκεί, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούν να εμποδίσουν μια άλλη εταιρεία να φτάσει πρώτη στην κρύπτη.

Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix για την ταινία «Death Wish» του Ιλάι Ροθ.

borderlands 607