Buzz

H Τζέιμι Λι Κέρτις χαρακτηρίζει το «Halloween Kills» ως «αριστούργημα»

στα 10

Και μάλιστα συγκρίνει την πλοκή της ταινίας με το κίνημα του #BlackLivesMatter.

H Τζέιμι Λι Κέρτις χαρακτηρίζει το «Halloween Kills» ως «αριστούργημα»

Μπορεί το «Halloween Kills», το πολυαναμενόμενο δεύτερο κεφάλαιο στο reboot του «Halloween» του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, να μετατέθηκε για το 2021, αλλά τόσο το νέο teaser το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, όσο και οι νέες δηλώσεις της Λόρι Στρόουντ, Τζέιμι Λι Κέρτις, πως η ταινία θα είναι ένα αριστούργημα και μια επίκαιρη ταινία η οποία θα ταίριαζε απόλυτα με τα γεγονότα του 2020, κάνουν την αναμονή αυτή ακόμα δυσκολότερη.

Η Κέρτις, μιλώντας στο The Jess Cagle Show, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το σίκουελ, λέγοντας πως η ταινία αρχίζει ακριβώς από εκεί όπου τελείωσε εκείνη του 2018 και επικεντρώνεται όχι μόνο στο μετατραυματικό στρες της Στρόουντ αλλά και στους υπόλοιπους χαρακτήρες που έχουν επηρεαστεί από τη βία και τους σκοτωμούς που έχει κάνει ο Μάιερς, ενώ, σύμφωνα με την ίδια, έχει ένα βαρύ και επίκαιρο πολιτικό μήνυμα στο επίκεντρό της.

Δείτε ακόμα: Let him burn! To «Halloween Kills» έχει νέο teaser

halloween 607

«Αυτό που βλέπαμε σε όλη τη χώρα, τη δύναμη, την οργή στις φωνές, μεγάλες ομάδες ανθρώπων να ενώνονται εξοργισμένοι από όλες αυτές τις περιστάσεις, αυτό είναι η ταινία. Η ταινία αφορά έναν όχλο. Και είναι πολύ ενδιαφέρον γιατί δείχνει ό,τι συμβαίνει όταν το τραύμα μολύνει μια ολόκληρη κοινότητα. Και το βλέπουμε παντού με το κίνημα Black Lives Matter. Το βλέπουμε και στο "Halloween Kills" το οποίο, είναι αρκετά περίεργο, προηγήθηκε, γράφτηκε πριν συμβεί αυτό. Ετσι, όταν θα το βλέπετε, είναι σαν μια μεγάλη θυμωμένη ομάδα ανθρώπων που κινείται μέσα στην ιστορία αυτή και είναι πραγματικά πολύ έντονο. Είναι ένα αριστούργημα», δήλωσε η Κέρτις στην συνέντευξη αυτή.

Πόσο όλο αυτό θα ισχύει ή όχι θα χρειαστεί να περιμένουμε κάτι λιγότερο από έναν χρόνο ακόμα για να το μάθουμε, μιας και το «Halloween Kills» θα ανοίξει στις αίθουσες στις 15 Οκτωβρίου 2021, με το «Halloween Ends», το τελευταίο μέρος της τριλογίας αυτής, να κυκλοφορεί στις 14 Οκτωβρίου 2022.